Sarto activiteiten,
feesten en evenementen

Feestavond 90-jarig bestaan

Volop gezelligheid

Onze vereniging bestaat op 13 mei 2018 maarliefst 90 jaar. En dat gaan wij vieren. Onder andere met een feestavond op zaterdag 12 mei 2018. Om 24.00 uur bestaan we dan officieel 90 jaar. De avond wordt opgeluisterd door een DJ. Ook hebben wij diverse verrassingen in petto.
Klik hier voor de aankondiging.

Alle leden vanaf 18 jaar zijn welkom. Dit geldt ook voor een eventuele partner, spelers van JO19 en voor ouders van spelers/speelsters die wekelijks langs de lijn staan. Als je wilt komen, moet je wel over een toegangsbewijs beschikken.

Een toegangsbewijs kost € 5,00, maar daar krijg je wel wat voor terug. Onder andere 2 consumptiemunten.

De kaarten zijn op onderstaande dagen te koop in de kantine van Sarto, op zaterdag en zondag tussen 13.00 uur en 16.00 uur en op donderdagavond  vanaf 20.00 uur.

Zaterdagen:                                   Zondagen:                                 Donderdag:
10 maart                                         18 maart                                   19 april
7 april                                              15 april                                    10 mei

Wij hopen veel feestgangers te mogen begroeten!

de feestcommissie

Deel deze activiteit