Sarto activiteiten,

feb

Kruikenloop 2018

Lekker rennen in je Carnavalskloffie

Op zaterdag 10 februari 2018 organiseert Tilburg Road Runners weer de jaarlijkse “Kruikenloop” op het sportcomplex Westend van RKSV Sarto.

De kruikenloop is al jaren een bekende en vaste traditie in onze Kruikenstad en op ons sportcomplex.
Sarto wil onze jeugdleden (JO8 t/m JO19 zowel jongens als meisjes alsook het G team) stimuleren om met deze loop mee te doen, dat kan per team maar uiteraard ook individueel. Het bestuur heeft daarom besloten om de helft van het inschrijfgeld voor zijn rekening te nemen. Het inschrijfgeld voor de jeugd t/m 13 jaar zal volledig door Sarto worden betaald. Dit geldt overigens alleen bij voorinschrijving welke je t/m 4 februari 2018 nog kan doen.

Tarieven
Afstand                                         Start         Voorinschrijving   Vergoeding Sarto
15km wedstrijd                             11:11                 € 7,00                      €3,50
15km prestatieloop                       11:11                 € 7,00                      €3,50
10km prestatieloop                       11:11                 € 7,00                      €3,50
5km prestatieloop                         11:11                 € 7,00                      €3,50
1.111m jeugdloop (t/m 13 jaar)    11:15                 € 2,50                      €2,50

Inschrijving kan alleen via de site van de kruikenloop (http://www.kruikenloop.nl/)
en is persoonsgebonden (je kan dus niet per team inschrijven).

Om de helft van het inschrijfgeld terug te krijgen, of het gehele inschrijfgeld voor jeugdleden t/m 13 jaar, hoef je alleen maar je inschrijving (startbewijs) te voorzien van je naam en rekeningnummer en kan je deze inleveren op zaterdag 10 februari aan de bar in de kantine van Sarto.

Meer informatie over de kruikenloop kan je vinden op de site van de kruikenloop.

Deel deze activiteit

Overige activiteiten