Voetbalweer?

Gilze Rijen
7°C
Gilze Rijen 7°C | Eindhoven 7°C
4-6 april: de laatste pasfoto's

Het schiet op. De afgelopen weken is 80% van de benodigde 250 pasfoto's ingeleverd. Dank aan allen die hier tijdig aan hebben meegewerkt. Vooral bij de overgaande E-pupillen uit 2004 is de score 100% met hulp van de leiders. Afgelopen weekend was de score 19 pasfoto's.

Er resteren er nog 21 (16%) bij de jeugd en 30 (60% !!) bij de senioren. Niet iedereen speelt op 4 of 6 april, maar neem de moeite om een pasfoto in te leveren als je naar het eerste of tweede komt kijken op zaterdag of maandag. Of als je toch zelf moet spelen. Zorg dat we ze snel binnen hebben. Het seizoen is zo over en dan zien we elkaar niet meer.

Na Pasen volgt de laatste mail aan degenen die hun pasfoto nog niet hebben ingeleverd. Daarna is het aan jullie zelf. Bedenk: geen spelerspas = niet spelen tot 3 weken na inleveren nieuwe pasfoto. 

Gewijzigd op ( zondag, 29 maart 2015 )
 
4 april: Paaszaterdag, SuperSaturday

Komende zaterdag, Paaszaterdag, 4 april zijn er mooie wedstrijden op het Sportpark Westend. Sarto 1 en Sarto 2 spelen deze zaterdag thuis vanaf 16.30 uur. Sarto 1 speelt weer een spannende finale in de strijd om het kampioenschap in de 2e klasse tegen JEKA1, ook hoog geklasseerd. Sarto 2 speelt voor de beker tegen VOAB 2, een leuke derby. Het is zomertijd, kunstlicht is dus niet nodig. Kom gezellig het weekend inluiden en onze jongens aanmoedigen. Je kunt ook al eerder komen. Vanaf 14.45 zijn er nog wedstrijden van de A- en B-teams.

Omdat 't 'inhoale' is. staan er Paasmaandag nog veel wedstrijden op het programma. Het eerste speelt uit bij SC 't Zand om 14.30 uur de locale derby. Sarto 2 speelt om 12.30 uur thuis tegen NOAD 2 ook voor de competitie. Verder zijn er nog wat jeugdwedstrijden op Paasmaandag 6 april al vanaf 10.15 uur.   

Gewijzigd op ( zondag, 29 maart 2015 )
 
Stem op Willie als onze clubheld

Willie van Nieuwamerongen is onze troef (met dank aan Jos van Gerven)  voor de verkiezing van Clubheld van de Amateursport. Deze actie is georganiseerd door het AD en de Lotto. Je kunt zelfs 2 weken gratis het AD-ontvangen, zonder verplichtingen. Help Willie om deze titel in de wacht te slepen door op hem te stemmen.

De eerste tussenstand is al bekend. Klik hier. Willie staat bovenaan in Tilburg met 91 stemmen. Dank daarvoor. Maar we moeten als vereniging van ruim 1300 leden veel meer stemmen kunnen verzamelen. Allemaal stemmen dus.

Mocht Willie uiteindelijk de meeste stemmen ontvangen dan ontvangt onze vereniging ook nog €25000,= voor in de clubkas. En daar is RKSV Sarto natuurlijk erg blij mee!

Klik daarom op onderstaande afbeelding en DOE MEE.

 

Gewijzigd op ( donderdag, 26 maart 2015 )
 
Capaciteit kleedkamers schiet tekort

Het bestuur van Sarto heeft in een brandbrief aan de Gemeenteraad en het College van B&W gevraagd om de kleedkamercapaciteit zo spoedig mogelijk uit te breiden. Al jaren doet het bestuur pogingen om 2 extra kleedkamers bij te bouwen. Ontwerpen en een begroting hiervoor zijn gereed. Diverse financieringsmogelijkheden zijn onderzocht. Afgelopen zomer zijn de bestaande kleedkamers geheel op eigen kosten gerenoveerd omdat met name de hygiene na 18 jaar te wensen overliet.

Op basis van de huidige ledentallen zijn er komend jaar maar liefst 7A- en 7B-teams. Inmiddels staan er ook al weer 75 leden op de wachtlijst. De jaarlijkse (en wekelijkse) puzzel om 60 jeugdteams op zaterdag te laten spelen lijkt voor komend seizoen onoplosbaar. Sinds 2 seizoen starten de vroegste wedstrijden (veelal de C-teams) al om 08.30 uur. Teams die op bezoek komen bij Sarto moeten vaak al om half acht vertrekken. De kleedkamers zijn het knelpunt. Twee extra kleedkamers geven lucht en maken een optimale benutting van de velden mogelijk. Maandag 30 maart staat de brief geagendeerd in de commissie Leefbaarheid waar voorzitter Dennis Gamers een nadere toelichting zal geven.   

Gewijzigd op ( woensdag, 25 maart 2015 )
 
Voorlopige indeling trainers jeugdelftallen 2015-2016

Met trots kan de Technische Commissie melden dat de meeste jeugd selectieteams teams komend seizoen getraind gaan worden door gediplomeerde trainers Hiermee wordt het beleid dat wij hebben ingezet doorgevoerd binnen alle leeftijdscategorieën van de jeugd. Op bijna alle eerste jeugd selectieteams is komend seizoen een trainer in het bezit van TC III.
 
Dennis van Ierland blijft ook komend seizoen trainer van de A1. Dennis is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen bij de club.
 
Ivo Bouckaert, momenteel trainer van de B1 heeft aangegeven meer tijd voor zijn kinderen op zaterdag vrij te willen maken en probeert elders als hooftrainer Senioren aan de slag te gaan. Rens van Bladel, op dit moment trainer van de C1 maakt hierdoor volgend seizoen de stap naar de B1, Rens heeft aangegeven hier klaar voor te zijn.
 
Tim van Bladel, als speler na wat omzwervingen dit seizoen teruggekeerd op het oude nest gaat zich het komende seizoen ook inzetten bij de jeugd. Tim gaat de C1 trainen en hem wacht dus een mooie uitdaging komend seizoen.
 
De C2 wordt komend seizoen getraind door Mitchell Houtepen, speler van Sarto 13. Hij neemt de plaats in van Ronald Busker die te kennen heeft gegeven te gaan stoppen op het eind van dit seizoen.
 
Voor het komend seizoen gaan we met de C, D en E ook deelnemen aan een eerstejaarscompetitie, dit is een initiatief van een aantal grote clubs uit de regio Zuid I. Enkele verenigingen die deelnemen zijn o.a. RKVV Roosendaal, VV Baronie, VV TSC, Jeka, Unitas ’30, s.c. ‘t Zand, Boeimeer, Oranje Wit. Het doel is om talentvolle jongens onder gelijkwaardige weerstand te laten voetballen in plaats van tegen teams die voornamelijk bestaan uit fysiek sterkere tweedejaars. Deze teams krijgen de aanduiding ‘O14’, ‘O12’ en ‘O10’.

Gewijzigd op ( zaterdag, 28 maart 2015 )
Lees verder...
 
Huisregel 5

Sinds vorig jaar zijn er een 5-tal huisregels van kracht bij RKSV Sarto. Deze week wederom extra aandacht voor huisregel 5:

Bij RKSV Sarto gaan we respectvol om met accommodatie, materialen en elkaars eigendommen.

De laatste tijd hebben we geconstateerd dat ons prachtige complex aan de Gilzerbaan steeds meer vervuild raakt met (zwerf)afval. Ondanks de inzet van vele vrijwilligers, die zorgen dat jullie wekelijks kunnen voetballen, blijft dit een hardnekkig probleem.

Vriendelijk verzoek: RUIM JE ROMMEL OP. Over het hele terrein staan afvalbakken. Zwerfafval kan door de wind terecht komen in de omliggende bosgebieden. Daar doen we de buren én het milieu geen plezier mee.

Help ons dus het terrein schoon te houden.

Gewijzigd op ( dinsdag, 10 maart 2015 )
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 27