Voetbalweer?

Gilze Rijen
Gilze Rijen 13°C | Eindhoven 13°C
Sarto A2 sluit succesvol seizoen af met bekerfinale

Sarto A2 is zeer verdienstelijk 2de geworden in de competitie. Dongen A2 hield onze jongens in de voorlaatste wedstrijd op een gelijkspel (4-4) waardoor de ruime overwinning op Viola A1 (11-0) in de laatste speelronde geen waarde meer had. In dit seizoen scoorden ze maarliefst 116 goals (en dat zijn er meer dan Messi en consorten).

Op 6 juni gaat de A2 in Terheijden een poging doen om alsnog een hoofdprijs te pakken. In de bekerfinale treffen ze weer Viola A1. Aanvang: 15.00uur

Sarto 2 door in de nacompetitie

Door de ruime overwinning uit bij Baronie (1-5) heeft Sarto 2 zich geplaatst voor de finaleronde van de nacompetitie. Sarto 2 speelde in Breda een puike wedstrijd en troefde de ploeg uit de reserve hoofdklasse op alle fronten af. De doelpunten werden gemaakt door Max, Rens (2x), Jeffrey en Koen. Sarto speelt nu een tweeluik tegen Dommelen om een plek in de hoofdklasse. Daarnaast staat de bekerfinale tegen sc 't Zand nog op het programma.

Belangrijke data einde en start seizoen

Einde seizoen:
- tot en met 31 mei worden de tenues door Sarto gewassen, gebruik tenues na die datum betekent dat je zelf de tenues moet wassen.
- Vanaf 8 juni zijn de kleedkamers gesloten, er mag dan nog wel getraind worden, maar er kan niet meer worden gedoucht.
- vanaf 28 juni tot en met 9 aug is Sportpark Westend gesloten

Nieuwe seizoen:
- Vanaf 10 augustus kan er door de A-cat( jeugd en senioren) getraind worden.
- vanaf 17 augustus kan er door de B-cat (jeugd en senioren) getraind worden.
- vanaf 22 augustus kunnen er oefenwedstrijden worden ingepland.

Gewijzigd op ( dinsdag, 26 mei 2015 )

Record aantal teams volgend seizoen

Het blijft storm lopen met nieuwe leden. Verheugend, maar ook zorgelijk. Hoe moeten we het allemaal georganiseerd krijgen op de zaterdag. We hebben volgend seizoen een record aantal jeugdteams op zaterdag:

• 7 A-teams
  • 8 B-teams
  • 8 C-teams
  • 7 D-teams
  • 16 E-teams
  • 15 F-teams
  • 2 meidenteams
  • 3-4 G-teams

Inmiddels heeft het bestuur besloten dat er wekelijks op zaterdag 2 wedstrijden (van A en/of B) om 16.30 uur worden gespeeld met kunstlicht in de perioden dat dat nodig is op het kunstgras. Verder zullen niet alle E- en F-teams een aparte kleedkamer kunnen krijgen en moet er gecombineerd worden. Uiteraard zullen we onze gasten zoveel mogelijk wel een aparte kleedkamer aanbieden. Voor de meeste C-teams zijn de aanvangstijden volgend seizoen verbeterd (later).

Voor de jeugd gaat vrijwel over de hele linie een ledenstop gelden. Iedereen die zich tot heden heeft aangemeld, kan worden geplaatst, maar alleen bij de A is er nog ruimere instroom mogelijk (tot 5), bij alle overige leeftijden is het aantal vrije plaatsen heel beperkt. De D (geboortejaren 2003 en 2004) zit helemaal vol. Er kan ook geen extra F-team meer bij. Daar zijn nog 2-3 plaatsen vrij.

Wel gezellig volgend seizoen zo'n volle bak, maar het vraagt ook veel van ieders bereidheid tot samenwerking. Derhalve graag alvast de  inzet van eenieder hiervoor.

Gewijzigd op ( zondag, 24 mei 2015 )

27 mei: laatste woensdagmiddagtraining

Beste E- en F-spelers,

De woensdagmiddag trainingen zitten er helaas al weer op. Komende woensdag 27 mei kun je nog gewoon lekker partijtjes komen spelen. Alle F spelers zijn welkom tussen 15.00 en 16.00 (drie en vier) uur en alle E spelers tussen 16.00 en 17.00 (4 en 5) uur. Dus, trek je voetbalspullen aan en kom lekker voetballen. Na 27 mei is het seizoen echt over, op de ouder-kindwedstrijden na. Dat is voor velen van jullie de echte en gezellige afsluiting van het seizoen. Op woensdag 3 juni is het Sarto-complex niet beschikbaar. Na 6 juni is het verboden terrein totdat de trainingen eind augustus weer starten. Ik hoop jullie allemaal op de twee komende woensdagen nog te zien. Groet,

Luc van Baest

Gewijzigd op ( donderdag, 21 mei 2015 )

Ontbrekende pasfoto's

Ook na 6 mails zijn er nog 9 leden van de 250 die dit jaar een nieuwe pasfoto moeten inleveren, die hier nog niet aan voldaan hebben. Dat betekent dat de start van het nieuwe seizoen niet voor 1 oktober zal liggen als ze niet alsnog in mei hun pasfoto inleveren. Of in het paviljoen (als dat nog open is), of op Zwin 7 in de Blaak. Het betreft de volgende leden:

Guus AalbersS12
Omar HamadttoC6
ThomvanHoofS4
JeroenvanHuigevoortS4
Stijn KruijsenS9
Gijs KuijstersSE2
Ruud RakkeS15
Rana SchreursMA1
Casper WoutersS12

Wees er nu snel bij, want niets is vervelender dan dat je team in het nieuwe seizoen het zonder  je moet doen.

Gewijzigd op ( zaterdag, 23 mei 2015 )

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 34