Voetbalweer?

Gilze Rijen
Gilze Rijen 14°C | Eindhoven 14°C
Sarto B1 kampioen

Afgelopen zaterdag is Sarto B1 kampioen geworden. Een heugelijk feit dat gevierd werd:

Wedstrijd

Feest

Gewijzigd op ( dinsdag, 05 mei 2015 )

10 mei: Sarto 1 uit tegen RKTVV

Komende zondag (10 mei) hoef je niet ver om onze mannen hun laatste competitiewedstrijd te zien spelen. Bijna 'buurman' RKTVV is dan de tegenstander op de velden langs de Rueckertbaan. Slagen we erin nog een periodetitel te veroveren dan gaan we in de meimaand nog even door en kan het nog een mooie Hemelvaart en zelfs Pinksteren worden. Door de winst van afgelopen zondag en het gelijkspel van de koplopers kunnen we bij winst van Sarto en verlies van beide koplopers zomaar nog kampioen worden. Wellicht niet voor de hand liggend, maar zeg nooit nooit. Veel mensen in de Blaak hadden ook zo maar een verwenpakket van Dove in de postcodeloterij. Sapperdeflap !

Gewijzigd op ( zondag, 03 mei 2015 )

Contributie nieuwe seizoen vastgesteld

Het bestuur heeft de contributie voor het nieuwe seizoen vastgesteld. De contributie voor het seizoen 2015-2016 is met 5% verhoogd vanwege het wegvallen van een deel van de gemeentelijke subsidie, de verhoging voor de posten veldhuur en contributie KNVB en het wegvallen van de compensatie ecotax.

Vrijwel alle leden hebben Sarto gemachtigd de contributie via automatische incasso te incasseren. Dit zal eind september 2015 plaatsvinden.

Hier hier voor het contributiereglement met de bedragen voor het nieuwe seizoen.

Gewijzigd op ( zaterdag, 02 mei 2015 )

15-22 mei: spreekuren overschrijven

Als je vanuit Sarto naar een andere club wilt om te gaan voetballen, dan kan dat niet zomaar. Je moet ten eerste snel opzeggen bij Sarto (voor 1 mei). Vervolgens gelden er bij overschrijven enkele regels. Klik hier om alles over overschrijven te lezen.

Hoe gaan we het regelen om je formulieren in te vullen.

Haal bij je nieuwe club de overschrijfformulieren of download ze hier voor > 12 jaar. Ben je jonger dan 12 vraag dan een pupillenoverschrijfformulier aan via de mail: Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken

Overschrijven kan tot / moet voor 15 juni 2015. Om de formulieren in te vullen, de ledenmutatiekaart (LMK) en je spelerspas bij te voegen zijn er spreekuren op:

• vrijdag 15 mei van 19.00 tot 20.00 uur
  • vrijdag 22 mei van 19.00 tot 20.00 uur
  • geen mogelijkheden in de week van 24-31 mei
  • vrijdag 5 juni van 19.00 tot 20.00 uur
  • zaterdag 6 juni van 10.00 tot 11.00 uur
  • vrijdag 12 juni van 19.00 tot 20.00 uur

Meldt vooraf even via Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken   wanneer je langskomt, zodat we de spelerspas en de LMK bij de hand hebben.

Gewijzigd op ( donderdag, 30 april 2015 )

16 mei: Sarto Culinair

Op zaterdag 16 mei (vanaf 17uur) staat de allereerste Sarto Culinair op het programma. Een smulfestijn door en voor leden. Voor €17,50 kun je 7 gangen uitkiezen. In totaal worden er 12 hapjes klaargemaakt. Volop keuze dus.

Inschrijven kan tot zondag 10 mei bij Johan van Bladel.

Gewijzigd op ( donderdag, 30 april 2015 )

Zomerkamp 2015 gaat niet door

Helaas moeten we melden dat het zomerkamp niet door zal gaan. De reden is dat we te weinig aanmeldingen hebben. Om de activiteiten goed te kunnen organiseren en betaalbaar te houden, en er tevens nog een competitie-element in te houden, hadden we minimaal 36 pupillen nodig. Helaas is dit dus niet gelukt. Ondanks de berichten op onze website, de directe mailings en het aanspreken van de ouders langs de lijn, hebben we slechts 29 pupillen enthousiast kunnen krijgen. We vinden het erg jammer dat we deze activiteit dit jaar niet kunnen organiseren.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 33