Voetbalweer?

Gilze Rijen
4°C
Gilze Rijen 4°C | Eindhoven 4°C
Foto's 7de Sartovoetbalquiz online

Er is door fotograaf Paul Joosten weer een mooi foto-album gemaakt van de 7de editie van de Sarto voetbalquiz. We kunnen niet anders zeggen: Prachtige foto's. De zweetdruppels van sommige kandidaten zijn gewoon te zien. De foto's zijn te bekijken door te klikken op de volgende link:

Foto-album

 
Workshop Positief Coachen ouders gaat niet door

Omdat er heel weinig aanmeldingen waren, gaat de aangekondigde workshop ‘Positief Coachen door Ouders’ van 2 februari niet door. We gaan het op een later tijdstip nog een keer proberen, want dit onderwerp is te belangrijk om voorbij te laten gaan. Ook ouders hebben immers een rol te spelen bij het creëren van een positief voetbalklimaat. Wordt dus op een later tijdstip vervolgd!

Gewijzigd op ( maandag, 26 januari 2015 )
 
Boor (2), van Bladel en van der Veen winnen Quiz

De zevende editie van de Sarto voetbalquiz was weer van hoogstaand niveau. Niels Fouchier en Coen Jongbloets hadden weer eens flink uitgepakt. Maarliefst 36 viertallen streden gisteravond, in een volgepakt paviljoen, om de felbegeerde wisseltroffee. Pas na 60 vragen (en een alfabetquiz) werd de eerste schifting gemaakt. De beste 8 teams mochten door naar de halve finale, waarbij zelfs echte drukknoppen werden ingezet. De finale werd uiteindelijk gewonnen door het team van Camiel Boor (de kersverse Nederlands kampioen), Tim Boor (whats in the name), Luc van der Veen en de jarige Tim van Bladel. Het was weer een topavond.

 
Ton Jager Sartoman van het jaar

Tijdens de afgelopen nieuwjaarsreceptie is Ton Jager uitgeroepen tot Sartoman van het jaar. Ton is al vele jaren een actief lid bij Sarto. Hij vervult al jaren met veel plezier de rol van leefttijdscoördinator van de E-pupillen en meisjes. Het afgelopen jaar heeft hij zich extra ingezet rondom de EHBO- en AED-cursussen bij Sarto en is hij toegetreden tot de paviljoencommissie. Hij is elke vrijdagmorgen een trouwe bezoeker van het paviljoen om alles klaar te maken voor het komende weekend. Daarnaast is hij ook regelmatig achter de bar te vinden. Een echte clubman dus. Gefeliciteerd met deze eretitel.

Gewijzigd op ( woensdag, 21 januari 2015 )
 
Spelregelbewijs B-junioren

Algemeen bericht van de KNVB:

De eerste seizoenshelft is voorbij, een mooi moment om de balans op te maken met betrekking tot de eerste resultaten van het spelregelbewijs. Met ingang van dit seizoen is het bewijs ingevoerd voor tweedejaars B-junioren. Door het behalen van het spelregelbewijs zijn meer spelers beter op de hoogte van de regels, begrijpen en accepteren zij waarom bepaalde beslissingen worden genomen en kunnen zij de regels ook beter toepassen tijdens het spel. Om in het seizoen 2015-’16 te spelen is het noodzakelijk dat deze groep spelers het spelregelbewijs behaald hebben.

Eerste resultaten
Halverwege dit voetbalseizoen is ruim 92% van de verenigingen aan de slag met het spelregelbewijs. Inmiddels is 76% van de B-junioren bezig met het halen van het bewijs, en daarvan is meer dan 60% (22.526 spelers) al geslaagd.

Bij Sarto hebben op 15 januari 55 van de 84 leden hun spelregelbewijs gehaald of een vrijstelling. Vij leden zijn gezakt, we hebben hen aangemeld voor een herkansing. Bijna 30 spelers moeten dus nog aan de slag !

Gewijzigd op ( maandag, 19 januari 2015 )
Lees verder...
 
Vacature: beheerder kleedkamers za/zo

Er is een vacature ontstaan voor het beheer op zaterdag en zondag van kleedkamers en materialen. De fucntie kan in deeltijd, dus alleen op zaterdag een dagdeel en alleen op zondag een dagdeel, de ochtend of de middag. De zaterdagmiddag en zondagochtend zijn het meest urgent.  's Middags behoort ook het zetten van thee tot de taken van deze functie. Een leuke job, veel contacten, een gezellig team op zaterdag en zondag met het secretariaat. Heb je interesse, spreek een van de bestuursleden aan of mail naar Stijn van de Kerkhof, Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken .

Gewijzigd op ( dinsdag, 27 januari 2015 )
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 26