Voetbalweer?

Gilze Rijen
11°C
Gilze Rijen 11°C | Eindhoven 11°C
Start trainingen

Het (voorlopige) trainingsschema is bekend. Klik hier.

De niet-selectieteams bij de jeugd beginnen in de week van 25 augustus. De indeling voor de E- en F-pupillen verschijnt binnenkort op de website.Hou deze dus in de gaten.

De keepertrainingen starten een week later (vanf 1 september) aangezien deze nog moeten worden ingedeeld.

 
30 augustus: G-toernooi

Het G-voetbal bij Sarto bestaat 10 jaar. Klik hier voor een mooie foto.

Om dit te vieren organiseren we op zaterdag 30 augustus een G-toernooi. De opening is om half 11.
De G afdeling van Sarto bestaat uit 2 teams,1 tot en met 16 jaar en 1 boven de 16 jaar. Nieuw is dat dit jaar een elftal mee gaat doen in de competitie vanuit Amarant en lid wordt van Sarto. Er zullen 10 teams deelnemen aan het toernooi in 2 poules. Klik hier voor het toernooischema.
Voor verder vertier wordt gezorgd. Er is nl. een springkussen, stropdasschieten en er is live muziek in de pauze.
Verder is er een loterij met schitterende prijzen o.a voor 4 personen toegang tot de Efteling, een elektrische heggenschaar, kadobonnen van Karwei,en vele andere mooie prijzen.


Dus kom allemaal een kijkje nemen op dit mooie toernooi…

Gewijzigd op ( zaterdag, 16 augustus 2014 )
 
Uitkomsten ledentevredenheidsonderzoek

Sarto-spelers en studenten aan Fontys (Speco) Max Toemen en Pim Wismans hebben een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de leden van Sarto. Alle leden hebben daartoe via de mail een uitnodiging gehad hieraan deel te nemen. Door op een link te klikken kon je een vragenlijst invullen. Ruim 150 leden gaven hieraan gehoor. Een forse respons lieten de beide studenten weten in vergelijking met onderzoeken van collega-studenten. Daarnaast  hebben zij 45 interviews afgenomen. In de bestuursvergadering van 25 juni hebben zij hun resultaten gepresenteerd. Door hier te klikken ziet u een korte samenvatting van de resultaten.

Het overgrote deel van de respondenten is zeer tevreden over (de organisatie van) Sarto. Het bestuur neemt enkele aangedragen verbeterpunten ter harte en is op sommige punten (zoals de kwaliteit van de kleedkamers) al met de uitvoering gestart. Andere punten die naar voren komen: kwaliteit en competenties van trainers, communicatie van Sarto uit met name ook via de social media en de beschikbaarheid en kwaliteit van gesponsord materiaal.

Mede namens beide studenten danken wij als bestuur alle deelnemers aan het onderzoek van harte en feliciteren Max en Pim met het behaalde, mooie resultaat (een 8!) en wensen hen succes bij hun verdere studie.

Gewijzigd op ( donderdag, 17 juli 2014 )
 
Openingstoernooien

Traditioneel starten we het nieuwe voetbalseizoen voor de F- en de E pupillen met een mix-toernooi op de vrijdag. Wij gaan er van uit dat alle F- en E-pupillen aan het eigen openingstoernooi deelnemen. In verband met de teamindelingen willen we echter graag tijdig op de hoogte zijn van eventuele afwezigen. Mocht uw kind of (indien u leider bent) uzelf op de betreffende dag verhinderd zijn dan graag afmelden vóór 24 augustus, bij voorkeur via email bij de betreffende leeftijdscoördinator.  (Ton Jager/Leo Verbeek)
Aanmelden voor dit openingstoernooi hoeft dus niet maar afmelden wel!!

De openingstoernooien vinden plaats:

·   Voor de F-pupillen op vrijdag 29 augustus 2014 van 18.00 – 20.00 uur;

·   Voor de E-pupillen op vrijdag 5 september 2014 van 18.00 – 20.00 uur.

Gewijzigd op ( maandag, 14 juli 2014 )
Lees verder...
 
Poule-indeling Sarto 1

De KNVB heeft op 1 juli jl. de poule-indeling voor Sarto 1 bekend gemaakt. We mogen weer 2 keer naar Zeeland, maar hebben ook mooie wedstrijden tegen stadgenoten SC 't Zand en RKTVV voor de boeg:

Cluzona
HVV'24
JEKA
MOC'17
Madese Boys
Oosterhout
RKTVV
SC 't Zand
Sarto
TSC
Unitas
Uno Animo
VOAB
Zeelandia Middelburg

Gewijzigd op ( donderdag, 03 juli 2014 )
 
Teamindelingen-puzzel

De teamindelingen voor seizoen 2014-2015 bij de jeugdteams zijn bekend. Met name dit jaar was het bij de D en C-teams een hele puzzel om precies het goede aantal teams te vormen, immers er kan op zaterdag geen enkel team meer bij, ons complex zit kats- en katsvol. Uiteindelijk is het met wat schuiven gelukt om bij de D-C-B een mooie indeling te krijgen, waarbij de B met overwegend 15 spelers per team goed gevuld is, de C slechts 3 teams kent met 16 spelers en er toch 8 D-teams zijn gekomen met allemaal 14 spelers.

Op de D en E na, zitten nu alle jeugdteams helemaal vol. Dat betekent dat er bij de F, C, B, A en meiden geen instroom meer mogelijk is. Pas als er spelers opzeggen is er een plaats voor een nieuwe aanmelding.

Gewijzigd op ( woensdag, 06 augustus 2014 )
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 22