Voetbalweer?

Gilze Rijen
26°C
Gilze Rijen 26°C | Eindhoven 26°C
Trainers jeugdteams gezocht !!

We hebben veel jeugdteams. Er zijn dus ook veel trainers nodig. Gelukkig zijn we al een eind voorzien, maar er zijn nog trainers nodig voor:

  • de B6
  • de C2
  • de D3, D4, D5, D7 en D8

Mogelijk hebben we trainers die enthousiast zijn over het hoofd gezien. Misschien was je nog niet in beeld. Heb je interesse, meldt je dan aan bij John Lankheet, de jeugdcoordinator via Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken . Er staat een kleine vergoeding tegenover. Voor de C2 is de nodige ervaring en/of diploma's vereist.

 
Uitkomsten ledentevredenheidsonderzoek

Sarto-spelers en studenten aan Fontys (Speco) Max Toemen en Pim Wismans hebben een ledentevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de leden van Sarto. Alle leden hebben daartoe via de mail een uitnodiging gehad hieraan deel te nemen. Door op een link te klikken kon je een vragenlijst invullen. Ruim 150 leden gaven hieraan gehoor. Een forse respons lieten de beide studenten weten in vergelijking met onderzoeken van collega-studenten. Daarnaast  hebben zij 45 interviews afgenomen. In de bestuursvergadering van 25 juni hebben zij hun resultaten gepresenteerd. Door hier te klikken ziet u een korte samenvatting van de resultaten.

Het overgrote deel van de respondenten is zeer tevreden over (de organisatie van) Sarto. Het bestuur neemt enkele aangedragen verbeterpunten ter harte en is op sommige punten (zoals de kwaliteit van de kleedkamers) al met de uitvoering gestart. Andere punten die naar voren komen: kwaliteit en competenties van trainers, communicatie van Sarto uit met name ook via de social media en de beschikbaarheid en kwaliteit van gesponsord materiaal.

Mede namens beide studenten danken wij als bestuur alle deelnemers aan het onderzoek van harte en feliciteren Max en Pim met het behaalde, mooie resultaat (een 8!) en wensen hen succes bij hun verdere studie.

Gewijzigd op ( donderdag, 17 juli 2014 )
 
Openingstoernooien

Traditioneel starten we het nieuwe voetbalseizoen voor de F- en de E pupillen met een mix-toernooi op de vrijdag. Wij gaan er van uit dat alle F- en E-pupillen aan het eigen openingstoernooi deelnemen. In verband met de teamindelingen willen we echter graag tijdig op de hoogte zijn van eventuele afwezigen. Mocht uw kind of (indien u leider bent) uzelf op de betreffende dag verhinderd zijn dan graag afmelden vóór 24 augustus, bij voorkeur via email bij de betreffende leeftijdscoördinator.  (Ton Jager/Leo Verbeek)
Aanmelden voor dit openingstoernooi hoeft dus niet maar afmelden wel!!

De openingstoernooien vinden plaats:

·   Voor de F-pupillen op vrijdag 29 augustus 2014 van 18.00 – 20.00 uur;

·   Voor de E-pupillen op vrijdag 5 september 2014 van 18.00 – 20.00 uur.

Gewijzigd op ( maandag, 14 juli 2014 )
Lees verder...
 
Poule-indeling Sarto 1

De KNVB heeft op 1 juli jl. de poule-indeling voor Sarto 1 bekend gemaakt. We mogen weer 2 keer naar Zeeland, maar hebben ook mooie wedstrijden tegen stadgenoten SC 't Zand en RKTVV voor de boeg:

Cluzona
HVV'24
JEKA
MOC'17
Madese Boys
Oosterhout
RKTVV
SC 't Zand
Sarto
TSC
Unitas
Uno Animo
VOAB
Zeelandia Middelburg

Gewijzigd op ( donderdag, 03 juli 2014 )
 
Teamindelingen-puzzel

De teamindelingen voor seizoen 2014-2015 bij de jeugdteams zijn bekend. Met name dit jaar was het bij de D en C-teams een hele puzzel om precies het goede aantal teams te vormen, immers er kan op zaterdag geen enkel team meer bij, ons complex zit kats- en katsvol. Uiteindelijk is het met wat schuiven gelukt om bij de D-C-B een mooie indeling te krijgen, waarbij de B met overwegend 15 spelers per team goed gevuld is, de C slechts 3 teams kent met 16 spelers en er toch 8 D-teams zijn gekomen met allemaal 14 spelers.

Op de D en E na, zitten nu alle jeugdteams helemaal vol. Dat betekent dat er bij de F, C, B, A en meiden geen instroom meer mogelijk is. Pas als er spelers opzeggen is er een plaats voor een nieuwe aanmelding.

Gewijzigd op ( woensdag, 16 juli 2014 )
 
Voorbereiding selectie nieuwe seizoen

Achter de schermen is er al weer hard gewerkt aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen van de selectie. Klik hier voor de planning van de start van het nieuwe seizoen voor de selectie. Binnen deze Sartoselectie is in het nieuwe seizoen plaats voor een tiental nieuwe spelers:

Naam:                                   Afkomstig van:
Matthew Wanner      Sc 't Zand, Longa
Guus Kok                           Hilvaria, Sarto, Una
Tim van Bladel                     Sarto, Schijndel, Longa
Rick de Kok                           Tsv Gudok, Longa
Thom Derks                           Wittenhorst
Leroy v. Puijenbroek             Kv Broekhoven
   
Stijn van Catz                         Sarto A1
Youssef el Abbassi                 Sarto A1
Daan Strijbosch                      Sarto A1
Dick Tammer                        Sarto A1
Gewijzigd op ( woensdag, 25 juni 2014 )
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 24