Voetbalweer?

Gilze Rijen
12°C
Gilze Rijen 12°C | Eindhoven 11°C
Doet jouw team mee?

Zoals jullie weten zet onze vereniging zich in voor een Positief Voetbalklimaat in Tilburg. Tijdens het aftrapweekend van zaterdag 27 september j.l. zijn we gestart met de campagne ‘ ONS TEAM DOET MEE AAN PVKT ‘. 

Hierin zijn wij op zoek naar het meest sportieve voetbalteam van Tilburg. Dit team maakt kans op te gekke prijzen, zoals 

 

  • Meet & Greet + clinic met onze ambassadeur Joris Mathijsen
  • Bezoek wedstrijd van Feyenoord waar onze ambassadeur Joris Mathijsen speelt
  • Bezoek aan de interlandwedstrijd Nederland- Turkije

 

Laat door middel van een filmpje zien wat jouw voetbalteam doet aan een Positief Voetbalklimaat in Tilburg en upload deze op de website: www.onsteamdoetmee.nl. Je kan bijvoorbeeld zorgen voor een erehaag voor tegenstander als die de wedstrijd gewonnen heeft, een heuse sportiviteit en respect yell bedenken, de tegenstander een medaille aanbieden of de rode loper uitleggen voor de tegenstander. 

Je hebt nog tot en met zondag 2 november de kans om een filmpje in te sturen! Probeer vanaf 3 november meer stemmen te verzamelen als de andere voetbalteams in Tilburg en wordt het meest sportieve voetbalteam van Tilburg.

 

Jouw team doet toch ook mee?

https://www.youtube.com/watch?v=7rQofO0gAh8

 

Gewijzigd op ( maandag, 20 oktober 2014 )
 
Interne scouts gezocht

Wij zijn opzoek naar interne scouts die talentvolle voetballers binnen de recreanten jeugdvoetbalteams van Sarto kunnen observeren. Voor Sarto is het erg belangrijk om ‘eigen’ talentvolle voetballers op te leiden voor het eerste elftal.

Wij zoeken mensen die zaterdags wedstrijden willen bezoeken en lid te worden van onze scoutteam. Binnen de beschikbare tijd krijg je zaterdags een wedstrijd aangeboden.  Verder is er om de 6 weken een overleg over de resultaten van de observatie. Wij gaan twee scoutteams vormen, een bovenbouwgroep D-jeugd t/m A-jeugd  en een groep F-jeugd t/m E-jeugd.

Wilt u meewerken aan een sterke doorstroom van onze eigen jeugd binnen Sarto meldt u aan als lid van het scoutingsteam. Afgelopen jaar zijn 6 spelers van de D t/m A doorgestroomd naar een selectieteam.

Aanmelden voor 31 oktober bij: John Lankheet, Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken

 
Pupil van de week

Dit seizoen zoeken we weer voor een aantal thuiswedstrijden van Sarto 1 een ,,pupil van de week” . Kinderen uit de F-teams en ook kinderen van ons G-team kunnen zich hiervoor opgeven.  (Als je vorig jaar niet bent uitgekozen en je speelt nog in de F of in het G-team dan mag je je opnieuw hiervoor aanmelden.)
De ,pupil van de week”  wordt op de wedstrijddag om 13.30 uur verwacht in Club-tenue (bij koud weer in trainingspak/jas). Hij/zij mag dan bij de voorbespreking aanwezig zijn en ook met de warming up meedoen. Voor de aanvang van de wedstrijd houdt de trainer een tactische bespreking met het eerste elftal. Dit is het eerste onderdeel van het Pupil van de Week programma.

Als klap op de vuurpijl mag de pupil van de week vlak voordat de wedstrijd begint de aftrap nemen. De aftrap houft in dat de pupil van de week de bal aan de voet meeneemt en alle spelers van de tegenpartij omspeelt en vervolgens ons een 1-0 voorsprong zet door de bal in het doel te schoppen.

Tijdens de wedstrijd mag de pupil van de week naast de hoofdtrainer op de bank plaatsnemen. Na de wedstrijd krijgt de pupil van de week in de kantine nog een attentie en wat lekkers.

Dus als je zin hebt om het eerste team van dichtbij mee te maken meld je dan aan. je kunt dit doen door een mailtje te sturen naar  Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken met je naam, teamnummer en telefoonnummer.

Als je wordt uitgekozen nemen wij contact met je op.

We zien je graag bij Sarto 1!

De activiteitencommissie

Gewijzigd op ( vrijdag, 17 oktober 2014 )
 
Activiteitenkalender

Sarto heeft naast de normale competitie, beker -en oefenwedstrijden, alsmede trainingen ook dit jaar weer een aantal terugkerende activiteiten gepland. Nadere bijzonderheden of wijzigingen worden tijdig via de Sarto website bekend gemaakt. Klik hier voor de activiteitenkalender van RKSV Sarto voor het seizoen 2014/2015. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven aan Jelle Ouwerkerk.

 
28 oktober: Clinic Positief Coachen A t/m D en G

Vorig seizoen heeft Sarto onder leiding van Patrick Cohen en Mark van Iersel twee workshops ‘positief coachen’ verzorgd voor trainers en leiders. In totaal hebben zo’n 70 trainers en leiders deze informatieve workshops bijgewoond, waarin Patrick en Mark ons op enthousiaste wijze kennis hebben laten maken met positief coachen. Er is toen beloofd dat deze workshops een vervolg zouden krijgen en deze belofte komen we na. In oktober zullen Patrick en Mark namelijk twee clinics positief coachen verzorgen. Kern van die clinics wordt gevormd door een training van een team van Sarto door Patrick en Mark, waarbij zij positief coachen in praktijk zullen brengen (en wij de ‘kunst’ af kunnen kijken en Patrick en Mark de kleren van het lijf kunnen vragen).

Deze clinic zal voor de trainers en leiders van A- t/m D-teams en G-teams worden gehouden op 28 oktober (19.00 – 21.30 uur). Het hoofdbestuur raadt deze clinics van harte aan voor alle trainers en leiders, selectie en niet-selectie. Omdat we graag willen weten hoeveel mensen er komen, zouden we het op prijs stellen als je laat weten of je komt. Doe dat door een mailtje te sturen aan Rob Pranger (info@ robpranger.nl ): Komt allen en laat je inspireren door Patrick en Mark!

Gewijzigd op ( woensdag, 08 oktober 2014 )
 
EHBO-ers gezocht

Beste ouders, spelers en vrijwilligers. Nu het seizoen weer is begonnen wil Sarto de randvoorwaarden voor de eerste opvang van eventuele calamiteiten nader invullen. Uiteraard hopen wij dat er geen calamiteiten zullen plaatsvinden, maar mocht dit het geval zijn willen wij hier zo goed mogelijk op voorbereid zijn. AED Op korte termijn zullen een aantal medewerkers van het secretariaat, barpersoneel en andere vrijwilligers een AED-cursus volgen, zodat er op woensdag en in de weekenden voldoende mensen aanwezig zijn die een AED kunnen bedienen. EHBO Daarnaast willen wij graag ook een EHBO-groep formeren, die indien nodig middels een groeps-App kunnen worden opgeroepen/gealarmeerd als er een EHBO-er nodig is op het Sarto-complex. Wij willen daarom graag in contact komen met ouders/spelers/vrijwilligers die in het bezit zijn van een EHBO diploma en bereid zijn deel uit te maken van deze EHBO-groeps-App. Bij een oproep en aanwezigheid op het Sarto-complex wordt dan verwacht dat de EHBO-er zich meldt op het wedstrijdsecretariaat. U kunt zich hiervoor opgeven bij Ton Jager ( Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken ) o.v.v. naam, 06-nummer en of gebruik wordt gemaakt van Whats-App.

 

Gewijzigd op ( zaterdag, 27 september 2014 )
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 20