Voetbalweer?

Gilze Rijen
16°C
Gilze Rijen 16°C | Eindhoven 16°C
27 september: Aftrapweekend Positief Voetbalklimaat Tilburg

Het weekend van 27 september vindt bij alle voetbalverenigingen in Tilburg het aftrapweekend Positief Voetbalklimaat Tilburg (PVKT) plaats. Dus ook bij ONZE vereniging!
Positief Voetbalklimaat Tilburg is een gezamenlijk initiatief van alle Tilburgse voetbalverenigingen om sportiviteit en respect op en om de voetbalvelden te verbeteren. Ongewenst gedrag moet aangepakt worden, maar binnen PVKT gaat het er vooral om dat gewenst gedrag gestimuleerd wordt. Om aandacht te schenken aan Positief Voetbalklimaat Tilburg worden er dit weekend diverse activiteiten georganiseerd die in het teken staan van Sportiviteit & Respect. Bij onze vereniging worden oa. door onze jongste leden gezamenlijk met de tegenstander "respectballonnen" opgelaten, en krijgen alle aanvoerders van onze vereniging de welbekende "respectaanvoerdersband". Ook zal er een speciaal promotieteam van "de aanvoerders" aanwezig zijn op ons complex om aandacht te vragen voor respect binnen het voetbal.
Daarnaast zal er 27 september ook een gevelbord onthuld worden, sportiviteit en respect is ook binnen onze vereniging een belangrijk onderdeel en we willen onze aanpak uitdragen, zichtbaar maken voor iedereen die op de Tilburgse voetbalcomplexen komt. Vandaar het gevelbord met hierop de Gouden Afspraken die hopelijk voor alle bezoekers van dit complex vanzelfsprekend zullen zijn dan wel worden!
Wij hopen in het weekend van 27 september met jullie allemaal een mooie aftrap te hebben voor een sportief, respectvol en succesvol seizoen!

 
Sarto 1 wint derby tegen Sc 't Zand (2-0)

Sarto 1 heeft zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen gewonnen. Onder het toeziend oog van veel supporters werd Sc 't Zand, de nummer 2 van vorig seizoen, verdiend verslagen. Sarto opende de wedstrijd aanvallend en was veelvuldig in balbezit. Dit resulteerde in de 25 minuut in een goede goal van spits Niek Wilborts. daarna liet Sarto het initiatief wat meer bij Sc 't Zand. Veel verder dan een bal op de paal kwamen zij echter niet. De ruststand was dan ook 1-0. Na de thee hetzelfde spelbeeld, 't Zand had regelmatig de bal maar had moeite om dit om te zetten in kansen. Sarto verzuimde in deze periode de wedstrijd op slot te gooien met twee dotten van kansen.
Twintig minuten voor tijd moest Sarto verder met 10 man omdat Rik de Kok de rode kaart kreeg na een overtreding. Sarto was hierdoor niet van de leg en besliste in de 88 minuut de wedstrijd door een goal van Thom Derks. Een mooie en verdiende overwinning ! een echte teamprestatie !

Volgende week gaat Sarto op bezoek in Goirle bij VOAB.

Gewijzigd op ( maandag, 15 september 2014 )
 
Mailadressen compleet

De KNVB is sinds 2-3 jaar volledig digitaal. Je merkt daar het meest van met het wedstrijdformulier dat sinds eind vorig seizoen volledig digitaal wordt afgewerkt. Met ingang van dit seizoen worden ook alle tuchtzaken (gele, rode kaart) digitaal afgewerkt en via de mail aan de betreffende speler toegestuurd. Daartoe zijn van alle 1319 leden van Sarto de mailadressen in Sportlink, de database van de KNVB gezet. Slechts van 13 leden hebben we geen mailadres en hiervan is er maar 1 actief als speler. De leiders van alle teams hebben overzichten welke gegevens in de database zijn vermeld.

Dat betekent overigens niet dat al die 1300 mailadressen correct zijn. Er is de afgelopen maanden heel veel aan actuele gegevens verzameld, maar er blijkt steeds toch zo'n 1-2% fout te zijn. Denk er dus aan als je mailadres wijzigt, dit door te geven via Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken

Dit geldt natuurlijk ook voor adreswijzigingen (leden, die het ouderlijk huis verlaten bijv.) en mobiele telefoonnummers. Zorg dat je gemakkelijk bereikbaar bent. Wij moeten volgend voorjaar ook weer zo'n 200-250 nieuwe pasfoto's voor de spelerspassen gaan verzamelen. Dat doen we ook via de mail.

Gewijzigd op ( zondag, 14 september 2014 )
 
Clinics Positief Coachen

Vorig seizoen heeft Sarto onder leiding van Patrick Cohen en Mark van Iersel twee workshops ‘positief coachen’ verzorgd voor trainers en leiders. In totaal hebben zo’n 70 trainers en leiders deze informatieve workshops bijgewoond, waarin Patrick en Mark ons op enthousiaste wijze kennis hebben laten maken met positief coachen. Er is toen beloofd dat deze workshops een vervolg zouden krijgen en deze belofte komen we na. In oktober zullen Patrick en Mark namelijk twee clinics positief coachen verzorgen. Kern van die clinics wordt gevormd door een training van een team van Sarto door Patrick en Mark, waarbij zij positief coachen in praktijk zullen brengen (en wij de ‘kunst’ af kunnen kijken en Patrick en Mark de kleren van het lijf kunnen vragen).

Deze clinic zal voor de trainers en leiders van F- en E-teams worden gehouden op 6 oktober (18.30 – 21.00 uur). Voor de trainers en leiders van A- t/m D-teams en G-teams wordt deze clinic gehouden op 28 oktober (19.00 – 21.30 uur). Het hoofdbestuur raadt deze clinics van harte aan voor alle trainers en leiders, selectie en niet-selectie. Omdat we graag willen weten hoeveel mensen er komen, zouden we het op prijs stellen als je laat weten of je komt. Doe dat door een mailtje te sturen aan Rob Pranger: Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken . Komt allen en laat je inspireren door Patrick en Mark!

 
presentaties informatie-bijeenkomsten

Hieronder staan de gebruikte presentaties van de informatiebijeenkomsten voor ouders en leiders van de nieuwe jeugdleden. Klik op de gewenste link:

ouders

leiders

 
Speeldagenkalender Zuid I seizoen 2014-2015

De KNVB heeft de speeldagenkalender 2014-2015 voor de jeugd en senioren vastgesteld. Alle speeldagen voor het hele seizoen staan vast. Klik op onderstaande link voor de speeldagenkalender van Zuid I voor het komende seizoen.

jeugd

senioren

Gewijzigd op ( maandag, 08 september 2014 )
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 18