Voetbalweer?

Gilze Rijen
Gilze Rijen 0°C | Eindhoven 0°C
Aanpassing aanvangstijden jeugd

Voor de komende maanden (tot eind januari) zijn de aanvangstijden van de wedstrijden van de jeugd aangepast. Dit omdat de dagen korter zijn/worden. Een aanpassing van de aanvangstijden is daarom noodzakelijk om te voorkomen dat er wedstrijden in het donker moeten plaatsvinden. Graag jullie begrip hiervoor.

Activiteitenkalender 2014-2015

Sarto heeft naast de normale competitie, beker -en oefenwedstrijden, alsmede trainingen ook een aantal terugkerende activiteiten gepland. Nadere bijzonderheden of wijzigingen worden tijdig via de Sarto website bekend gemaakt. Klik hier voor de activiteitenkalender van RKSV Sarto voor het seizoen 2014/2015. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven aan Jelle Ouwerkerk, de voorzitter van de activitieitencommissie.

29 november: Sinterklaas bij Sarto

Op zaterdag 29 november brengt Sinterklaas een bezoek aan de kantine van Sarto. De Sint ontvangt de spelers en leiders van de F9 tot en met F15 tussen 09.45 en 10.30 uur. De spelers en leiders van de F1 tot en met F8 zijn tussen 11.00 en 11.45 uur welkom bij de Sint. We vragen daarom aan de F-pupillen om de bijgevoegde kleurplaat mooi in te kleuren. Deze kleurplaat vind je ook hier. Als je de kleurplaat mooi hebt ingekleurd, dan mag je hem inleveren bij het wedstrijdsecretariaat of in de kantine. Vergeet niet om je voor- en achternaam en je team op de kleurplaat te zetten.

Sinterklaas heeft voor alle F-pupillen een leuke verrassing! Hij heeft beloofd om nog iets extra’s mee te brengen voor de kinderen die de mooiste kleurplaat inleveren èn de Sint zal wat cadeautjes meenemen voor de F-pupillen die de meeste loten van de Grote Club Actie hebben verkocht.

de schrijfpiet

Gewijzigd op ( dinsdag, 11 november 2014 )

29 november: Zaalvoetbal E-pupillen

Zaterdag 29 november wordt er voor de E-jeugd van Sarto weer een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd in de sporthal in de Blaak (Grebbe 65, Tilburg). Het is de bedoeling dat elk team hieraan deelneemt. Als je echt niet kunt moet je je zo snel mogelijk bij je leider afmelden. Zorg dat je tenminste 15 minuten vóór aanvang van je toernooi in de sporthal aanwezig bent.

E9, E10 , E11 en E12 spelen van 9.00 u. tot 10.55 u.
E5, E6, E7 en E8 spelen van 11.00 u. tot  13.00 u.
E1, E2, E3 en E4 spelen van 13.30 u. tot 16.00 u

We hopen dat het weer een sportieve en gezellige dag wordt. Tot 29 november. De activiteitencommissie

Gewijzigd op ( dinsdag, 11 november 2014 )

23 januari: 7de Sarto voetbalquiz

Op vrijdag 23 januari 2015 staat alweer de 7de editie van de befaamde Sarto Voetbalquiz op het programma. Een avond ,die stipt om 19.30uur begint, boordevol spanning en sensatie. Deze editie gaan we in 4-tallen de strijd met elkaar aan. Van deze 4-tallen moeten er minimaal 2 spelers lid zijn van Sarto. Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer fantastische prijzen te verdienen. Ook voor de niet-kenners zijn er mooie prijzen te verdienen. Inschrijven kan door een mail te sturen naar Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken met daarin de 4 namen van de spelers én een teamnaam. De kosten voor deelname, te betalen voorafgaand aan de quiz, is €20,= per 4-tal. Ben er snel bij want het aantal plaatsen is zoals ieder jaar beperkt. Vol=vol

Klik hier voor de fantastische trailer van dit jaar.

Gewijzigd op ( maandag, 27 oktober 2014 )

Interne scouts gezocht

Wij zijn opzoek naar interne scouts die talentvolle voetballers binnen de recreanten jeugdvoetbalteams van Sarto kunnen observeren. Voor Sarto is het erg belangrijk om ‘eigen’ talentvolle voetballers op te leiden voor het eerste elftal.

Wij zoeken mensen die zaterdags wedstrijden willen bezoeken en lid te worden van onze scoutteam. Binnen de beschikbare tijd krijg je zaterdags een wedstrijd aangeboden.  Verder is er om de 6 weken een overleg over de resultaten van de observatie. Wij gaan twee scoutteams vormen, een bovenbouwgroep D-jeugd t/m A-jeugd  en een groep F-jeugd t/m E-jeugd.

Wilt u meewerken aan een sterke doorstroom van onze eigen jeugd binnen Sarto meldt u aan als lid van het scoutingsteam. Afgelopen jaar zijn 6 spelers van de D t/m A doorgestroomd naar een selectieteam.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 22