Voetbalweer?

Gilze Rijen
5°C
Gilze Rijen 5°C | Eindhoven 6°C
Sarto verslaat Waspik voor de Provincie Brabant Cup (4-0)

Sarto 1 heeft zich dinsdag 24 november geplaatst voor de volgende ronde van de Provincie Brabant Cup. Tegen derdeklasser Waspik werd het na een 0-0 ruststand 4-0. Goals werden gemaakt door Tim, Niels, Niek en een eigen doelpunt.

 
Sarto 1 verliest van UNA (1-4)

Sarto 1 heeft afscheid moeten nemen van het bekertoernooi na een 1-4 nederlaag tegen topklasser Una. Sarto doet dit met opgegeven hoofd omdat het UNA met fases in de wedstrijd goed tegenstand bood. Zeker in de eerste helft waren er kansen voor Sarto en was de ruststand slechts 0-1. Na rust liep Una uit naar 0-4. Tim redde de eer om uit een strafschop de 1-4 te scoren. Eerste jaars A-junior Bram van Eijnden maakte zijn debuut in de hoofdmacht. Hij verdiende de strafschop na een duw in de rug. Zondag speelt Sarto 1 opnieuw een thuiswedstrijd nu in de competitie tegen Madese Boys om 14.30.

Gewijzigd op ( maandag, 23 november 2015 )
 
28 november: Sint zaalvoetbaltoernooi E

LET OP: Teamindelingen en aanvangstijden gewijzigd!

 Zaterdag 28 november wordt er voor de E-jeugd van Sarto weer een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd in de sporthal in de Blaak (Grebbe 65, Tilburg). Het is de bedoeling dat elk team hieraan deelneemt. Als je echt niet kunt moet je je zo snel mogelijk bij je leider afmelden. Zorg dat je tenminste 15 minuten vóór aanvang van je toernooi in de sporthal aanwezig bent.

E10, E11, E12, E13, E14 en E15 spelen van 9.00 u. tot 11.45 u.
E4, E5, E6, E7, E8 en E9 spelen van 12.00 u. tot  14.45 u.
E1, E2, E3 en O10 spelen van 15.00 u. tot 16.30 u

We hopen dat het weer een sportieve en gezellige dag wordt. Tot 28 november. De activiteitencommissie                                                                         

Gewijzigd op ( woensdag, 18 november 2015 )
 
28 november: Sinterklaas bij Sarto

Op zaterdag 28 november brengt Sinterklaas een bezoek aan de kantine van Sarto. De Sint ontvangt de spelers en leiders van de F9 tot en met F15 tussen 09.45 en 10.30 uur. De spelers en leiders van de F1 tot en met F8 zijn tussen 11.00 en 11.45 uur welkom bij de Sint. We vragen daarom aan de F-pupillen om de bijgevoegde kleurplaat mooi in te kleuren. Deze kleurplaat vind je binnenkort hier. Als je de kleurplaat mooi hebt ingekleurd, dan mag je hem uiterlijk woensdag 25 november inleveren bij het wedstrijdsecretariaat of in de kantine. Vergeet niet om je voor- en achternaam en je team op de kleurplaat te zetten.

Sinterklaas heeft voor alle F-pupillen een leuke verrassing! Hij heeft beloofd om nog iets extra’s mee te brengen voor de kinderen die de mooiste kleurplaat inleveren èn de Sint zal wat cadeautjes meenemen voor de F-pupillen die de meeste loten van de Grote Club Actie hebben verkocht.

de schrijfpiet

Gewijzigd op ( zondag, 15 november 2015 )
 
Wij zijn goed bezig

Op woensdag 4 november stond een mooi vervolg van het aftrapweekend Positief Voetbalklimaat Tilburg op het programma, de theatershow: ''En nou is het afgelopen!!''. Een voorstelling die zich richt op het gedrag van ouders met sportende kinderen. Op een komische manier werd verteld dat ouders de belangrijkste rol hebben in de (sport)ontwikkeling van hun kind en dat zij zich meer moeten richten op de dingen die goed gaan i.p.v. de dingen die fout gaan. Tijdens de show werd ook de complimentenposter aan SV Reeshof uitgereikt en na de voorstelling volgde alle andere verenigingen. Klik hier voor de poster van Sarto.

Gewijzigd op ( donderdag, 12 november 2015 )
Lees verder...
 
ALV benoemt Loeks van der Veen tot erelid

Tijdens de 88ste Algemene Ledenvergadering is onze uittredende secretaris Loeks van der Veen benoemd tot erelid van RKSV Sarto. Dit besluit werd ondersteund door een ovationeel applaus van alle aanwezigen. Loeks draagt na 20 jaar bestuursactiviteiten de secretarisrol over aan Edwin van Gorp. Edwin was ook al actief als scheidsrechterscoördinator bij de jeugd. Loeks blijft (natuurlijk) op de achtergrond actief voor de vereniging en zal tot nader bericht de ledenadministratie nog blijven doen.

Ralph Engel nam het penningmeesterschap over van Piet "de cijfers spreken voor zich' de Vreede. Piet heeft na een tweede periode in het hoofdbestuur eindelijk de gewenste opvolger gevonden in Ralph Engel.

Rob Pranger werd herverkozen voor een nieuwe termijn als jeugdvoorzitter.

Gewijzigd op ( woensdag, 11 november 2015 )
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 29