Voetbalweer?

Gilze Rijen
Gilze Rijen 6°C | Eindhoven 6°C
Gijs Quispel genomineerd voor Klasbak van de Week

Het goede spel van Gijs Quispel is ook opgevallen bij het Brabants Dagblad. Hij is als verdedigende middenvelder namelijk genomineerd voor Klasbak van de Week. Help Gijs  (en Sarto) om deze competitie te winnen. Allemaal stemmen dus op de site van het Brabants Dagblad. Klik op onderstaande link. In het midden van de pagina staat het artikel.

Gewijzigd op ( dinsdag, 03 maart 2015 )

Sarto 1 pakt 3 punten in Zeeland tegen HVV 24

Na de onverdiende nederlaag vorige week thuis tegen Cluzona (0-1) waarin Sarto in de tweede helft een aantal kansen onbenut liet pakte de geel-blauwen nu wel de volle 3 punten tegen HVV 24 uit Hulst. De thuiswedstrijd kunnen we ons alle nog goed herinneren omdat dit spektakelstuk eindigde in 5-5.
Sarto opende deze wedstrijd aanvallend en had het meeste balbezit. De eerste goal viel echter aan de andere kant. Een korte corner werd van dichtbij ingekopt door de spits van HVV (1-0) Sarto pakte daarna het initiatief en gaf dit de rest van de wedstrijd niet meer uit handen. In de 34 minuut maakte Tim van Bladel de 1-1 Hij schoot de bal van 25 meter onberispelijk in de bovenhoek. Schitterende goal ! Nog voor rust stelde Sarto orde op zaken. De diepgaande Jordy Warnars kwam alleen voor de goalie en lobte de bal in het lege doel (1-2).
In de eerste 10 minuten na de rust was het een paar keer billenknijpen voorSsarto. Rensar theunissen hield Sarto twee keer op de been. Daarna had Sarto de wedstrijd op slot moeten gooien. Grote kansen waren echten niet besteed aan Thom, Niek en Mark de Reuver. De beslissing viel 8 minuten voor tijd ! Samir Medic ging prima door aan de rechterkant en gaf de bal voor op Niek Wilborts. Deze nam de de bal aan en schoot hem vervolgens goed binnen. Een verdiende overwinning (1-3). Door de overwinning is Sarto 1 geklommen naar de derde plek op de ranglijst. Volgende week speelt Sarto thuis tegen de winnaar van de eerste periode Moc 17 uit Bergen op Zoom.

Gewijzigd op ( maandag, 02 maart 2015 )

Overzicht Sartoterrein

Ooit al een keer willen vliegen? Bijvoorbeeld over het Sartoterrein? Bijgaande fim van DMH-producties van Ferco Aarts geeft een prachtige impressie van zo'n ervaring. Het hele terrein komt aan bod en is gefilmd met een zogenaamde drone. Dit levert fantastische beelden op. Kijk zelf maar

Gewijzigd op ( dinsdag, 24 februari 2015 )

Pasfoto's voor (ver)nieuwe(n) spelerspas

Dit jaar moeten er maar liefst 250 pasfoto's worden ingezameld. Bijna 190 spelers hebben reeds een mail gehad om een recente pasfoto in te leveren om hun spelerspas te verversen. Die zijn maar 5 jaar geldig. De nieuwe pas is voor senioren 10 jaar geldig.

Komend weekend is er een volledig programma als het weer niet tegen zit. We verwachten dan een groot aantal pasfoto's met naam en geboortedatum achterop. Inleveren kan op het wedstrijdsecretariaat. Speel je uit en vindt je het lopen naar het paviljoen te ver vanaf de parkeerplaats, lever de pasfoto dan het weekend van 7/8 maart in.

De ruim 50  E-spelers, geboren in 2004, die volgend seizoen overgaan naar de D hebben woensdag 25 februari via de mail bericht ontvangen en is gevraagd komende zaterdag of zaterdag 7 maart een pasfoto via de leiders in te leveren. De leiders krijgen uiterlijk zaterdag de pasfotoformulieren.

Graag de medewerking van eenieder om deze forse operatie (25% van onze actieve leden!) tijdig en gemakkelijk te laten verlopen.

Gewijzigd op ( woensdag, 25 februari 2015 )

20-23 augustus: Sarto Zomerkamp 2015
Inschrijving Sarto Zomerkamp 2015 geopend!
Inschrijving Sarto zomerkamp geopend
Vanaf heden kan er weer ingeschreven worden voor het Zomerkamp. Dit jaar geen midweek maar een lang weekend! Klik op deze link om meer informatie te krijgen en om in te schrijven.
Gewijzigd op ( zondag, 22 februari 2015 )

14 maart: vervolg clinics

Spelen en trainen bij Sarto is pas mogelijk vanaf 6 jaar. Helaas zitten dit seizoen alle F-teams vol en kunnen geen extra teams worden geplaatst omdat er niet voldoende kleedkamercapaciteit is op zaterdag.

Voor de ruim 23 kinderen van de F-leeftijd op de wachtlijst die op 1 februari 2015 de leeftijd van 6 jaar hebben bereikt zijn inmiddels clinics gestart op het hoofdveld. Het vervolg van deze clinics vindt de komende weken plaats op de zaterdagen 14 en 28 maart en 11 april. Steeds van 11 tot 12 uur.

Met ingang van het nieuwe seizoen is plaatsing in F-teams mogelijk voor iedereen die op 1 mei 2015 op de wachtlijst staat en uiterlijk op 1 oktober 2015 de leeftijd van 6 jaar heeft bereikt.

Let op de site voor mogelijke afgelasting vanwege de weersomstandigheden of kijk in je mailbox naar mailtjes van Bart Leusink, de leeftijdcoördinator F, die als contactpersoon optreedt.

Gewijzigd op ( zaterdag, 28 februari 2015 )

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 31