Voetbalweer?

Gilze Rijen
16°C
Gilze Rijen 16°C | Eindhoven 17°C
23 januari: 7de Sarto voetbalquiz

Op vrijdag 23 januari 2015 staat alweer de 7de editie van de befaamde Sarto Voetbalquiz op het programma. Een avond ,die stipt om 19.30uur begint, boordevol spanning en sensatie. Deze editie gaan we in 4-tallen de strijd met elkaar aan. Van deze 4-tallen moeten er minimaal 2 spelers lid zijn van Sarto. Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer fantastische prijzen te verdienen. Ook voor de niet-kenners zijn er mooie prijzen te verdienen. Inschrijven kan door een mail te sturen naar Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken met daarin de 4 namen van de spelers én een teamnaam. De kosten voor deelname, te betalen voorafgaand aan de quiz, is €20,= per 4-tal. Ben er snel bij want het aantal plaatsen is zoals ieder jaar beperkt. Vol=vol

Klik hier voor de fantastische trailer van dit jaar.

Gewijzigd op ( maandag, 27 oktober 2014 )
 
Sarto 1 klopt Moc 17 en is weer koploper

In een zinderende wedstrijd heeft Sarto 1 de volle winst gepakt tegen koploper MOC 17 uit Bergen op Zoom. In deze topper in de tweede klasse E heeft Sarto 1 aangetoond dat ze terecht bovenin meedoen voor de prijzen. Sarto 1 begon de wedstrijd goed en zetten de thuisploeg meteen onder druk. Samir Medic benadrukte dit overwicht met een prima uithaal vanaf 18 meter op de vuisten van de keeper.
Daarna was de eerste kans voor MOC meteen een grote. De spits had vrij baan richting keeper Theunissen en deze kon hem alleen stoppen met een ongelukkige handsbal net buiten de 16 meter lijn. Gevolg rood en een vrije trap voor MOC. Tijd dus voor reserve doelman Daan Srijbosch die zijn debuut maakte in het eerste elftal. Zijn eerste werkzaamheden waren meteen belangrijk want hij tikte de vrije trap van van Loenhout (ex RKC, VVV) vakkundig uit de hoek.
Daarna pakte Sarto met 10 spelers de draad weer goed op. Het team stond tactisch goed en loerde op de counter. Na 25 minuten had dit succes en scoorde Thom met een diagonaal schot na een assist van Samir (0-1) Daarna was het voor Sarto tot het rustsignaal vooral tegenhouden.
Na de rust speelde Sarto 1 compact en was dreigend naar voor. Remco nam de linksback positie over van Devi en had de taak om de gevaarlijke rechtsbuiten van MOC af te stoppen. Dit ging hem goed af. MOC probeerde het vooral met de lange bal maar de verdedeging van Sarto gaf geen krimp. Tot 9 minuten voor tijd een lage voorzet door de linksbuiten van MOC gepromoveerd werd tot doelpunt (1-1)
Met nog een kleine tien minuten op de klok toonde Sarto 1 wederom te beschikken over een prima instelling ! Nog 1 maal werd de rug gerecht en trokken de geel blauwen ten aanval. Thom Derks slalomde door de verdediging en werd alleen voor de keeper neergehaald. Waar rood op zijn plaats was gaf de scheidsrechter geel en een vrije trap. Thom nam revanche en kegelde de 1-2 achter de doelman van MOC. Bij het vieren van het doelpunt ontving hij jammer genoeg zijn tweede gele kaart en moest Sarto door met 9 man !!
Met nog 10 minuten op de klok moest Sarto nog 1 maal vol aan de bak. De verdedeging bleef goed staan en in blessuretijd schoot invaller Niek Wilborts de beslissing binnen (1-3) En zo pakte Sarto 3 welverdiende punten in Bergen op Zoom. Een groot compliment voor alle spelers en betrokkenen van Sarto 1. Het team heeft aangetoond in deze wedstrijd over veel kwaliteit, inzet en veerkracht te beschikken. Een genot om vandaag dit Sarto te zien spelen !!
Volgende week speelt Sarto 1 thuis tegen Madese Boys. Bij winst haalt Sarto 1 de eerste periode binnen ! Ook dan kunnen we alle steun gebruiken !

Gewijzigd op ( maandag, 27 oktober 2014 )
 
Algemene Ledenvergadering 10 november

De jaarlijkse algemene ledenvergadering vindt plaats op maandag 10 november om 20.00 uur in het Sarto-paviljoen. Alle leden zijn uitgenodigd. De agenda bestaat uit de vaste punten, die op een ledenvergadering besproken moeten worden. Klik hier voor de agenda en hier voor de toelichting op de agenda. De financiele stukken zijn uitsluitend door leden op te vragen bij de secretaris ( Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken ).

Het bestuur heeft in de vergadering van 27 oktober het financieel verslag 2013-2014 en de begroting 2014-2015 vastgesteld. Ook het vorige seizoen is weer positief afgesloten. De kascommissie zal op dinsdag 4 november de cijfers en de boeken controleren. 

Gewijzigd op ( woensdag, 29 oktober 2014 )
 
Doet jouw team mee?

Zoals jullie weten zet onze vereniging zich in voor een Positief Voetbalklimaat in Tilburg. Tijdens het aftrapweekend van zaterdag 27 september j.l. zijn we gestart met de campagne ‘ ONS TEAM DOET MEE AAN PVKT ‘. 

Hierin zijn wij op zoek naar het meest sportieve voetbalteam van Tilburg. Dit team maakt kans op te gekke prijzen, zoals 

 

  • Meet & Greet + clinic met onze ambassadeur Joris Mathijsen
  • Bezoek wedstrijd van Feyenoord waar onze ambassadeur Joris Mathijsen speelt
  • Bezoek aan de interlandwedstrijd Nederland- Turkije

 

Laat door middel van een filmpje zien wat jouw voetbalteam doet aan een Positief Voetbalklimaat in Tilburg en upload deze op de website: www.onsteamdoetmee.nl. Je kan bijvoorbeeld zorgen voor een erehaag voor tegenstander als die de wedstrijd gewonnen heeft, een heuse sportiviteit en respect yell bedenken, de tegenstander een medaille aanbieden of de rode loper uitleggen voor de tegenstander. 

Je hebt nog tot en met zondag 2 november de kans om een filmpje in te sturen! Probeer vanaf 3 november meer stemmen te verzamelen als de andere voetbalteams in Tilburg en wordt het meest sportieve voetbalteam van Tilburg.

 

Jouw team doet toch ook mee?

https://www.youtube.com/watch?v=7rQofO0gAh8

 

Gewijzigd op ( maandag, 20 oktober 2014 )
 
Interne scouts gezocht

Wij zijn opzoek naar interne scouts die talentvolle voetballers binnen de recreanten jeugdvoetbalteams van Sarto kunnen observeren. Voor Sarto is het erg belangrijk om ‘eigen’ talentvolle voetballers op te leiden voor het eerste elftal.

Wij zoeken mensen die zaterdags wedstrijden willen bezoeken en lid te worden van onze scoutteam. Binnen de beschikbare tijd krijg je zaterdags een wedstrijd aangeboden.  Verder is er om de 6 weken een overleg over de resultaten van de observatie. Wij gaan twee scoutteams vormen, een bovenbouwgroep D-jeugd t/m A-jeugd  en een groep F-jeugd t/m E-jeugd.

Wilt u meewerken aan een sterke doorstroom van onze eigen jeugd binnen Sarto meldt u aan als lid van het scoutingsteam. Afgelopen jaar zijn 6 spelers van de D t/m A doorgestroomd naar een selectieteam.

Aanmelden voor 31 oktober bij: John Lankheet, Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken

 
Pupil van de week

Dit seizoen zoeken we weer voor een aantal thuiswedstrijden van Sarto 1 een ,,pupil van de week” . Kinderen uit de F-teams en ook kinderen van ons G-team kunnen zich hiervoor opgeven.  (Als je vorig jaar niet bent uitgekozen en je speelt nog in de F of in het G-team dan mag je je opnieuw hiervoor aanmelden.)
De ,pupil van de week”  wordt op de wedstrijddag om 13.30 uur verwacht in Club-tenue (bij koud weer in trainingspak/jas). Hij/zij mag dan bij de voorbespreking aanwezig zijn en ook met de warming up meedoen. Voor de aanvang van de wedstrijd houdt de trainer een tactische bespreking met het eerste elftal. Dit is het eerste onderdeel van het Pupil van de Week programma.

Als klap op de vuurpijl mag de pupil van de week vlak voordat de wedstrijd begint de aftrap nemen. De aftrap houft in dat de pupil van de week de bal aan de voet meeneemt en alle spelers van de tegenpartij omspeelt en vervolgens ons een 1-0 voorsprong zet door de bal in het doel te schoppen.

Tijdens de wedstrijd mag de pupil van de week naast de hoofdtrainer op de bank plaatsnemen. Na de wedstrijd krijgt de pupil van de week in de kantine nog een attentie en wat lekkers.

Dus als je zin hebt om het eerste team van dichtbij mee te maken meld je dan aan. je kunt dit doen door een mailtje te sturen naar  Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken met je naam, teamnummer en telefoonnummer.

Als je wordt uitgekozen nemen wij contact met je op.

We zien je graag bij Sarto 1!

De activiteitencommissie

Gewijzigd op ( vrijdag, 17 oktober 2014 )
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 21