Voetbalweer?

Gilze Rijen
Gilze Rijen 14°C | Eindhoven 14°C
donderdag 27 augustus: grasvelden afgekeurd

Door de hevige regenval zijn de grasvelden (inclusief veld 6!) onbespeelbaar. Dit heeft gevolgen voor de trainingen van vandaag. Alle trainingen tussen 18.00 uur en 20.30 uur kunnen niet doorgaan. Dit ivm de geplande bekerwedstrijden van Sarto 2 en Sarto 3 die op kunstgras afgewerkt moeten worden.

Ruime overwinning Sarto 1

Na het gelijke spel in de eerste bekerwedstrijd uit tegen bladella (2-2) heeft Sarto 1 fors uitgehaald uit bij vv Gilze 1 (0-7). Door deze resultaten staat Sarto 1 bovenaan in de bekerpoule. Zondag a.s is de laatste bekerwedstrijd thuis om 12.00 uur tegen EFC. Bij winst is Sarto zeker van de volgende ronde. De doelpunten tegen Gilze kwamen op naam van Tim (2) Roderick (2) Gijs, Devi en Jeffrey.

Gewijzigd op ( woensdag, 26 augustus 2015 )

Trainingsschema en vacatures trainers

Het trainingsschema voor seizoen 2015-2016 is bekend. Voor vragen over het trainingsschema kunt u terecht bij John Lankheet via Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken .

Kijk in het schema hoe laat uw kind moet trainen. Vanaf 24 augustus gaat het trainingsschema van start.

Klik hier voor het trainingsschema.

Vacatures trainers

Er zijn nog dringend trainers nodig voor de volgende elftallen/teams: A3, A6, B2, C6, D3, E15 en MB. Heb je interesse meldt het dan zo spoedig mogelijk via de mail aan John Lankheet.

Gewijzigd op ( maandag, 24 augustus 2015 )

Voorbereidingen zijn begonnen

In de aanloop naar de start van de competitie heeft Sarto 1 al wat trainingen en wedstrijden in de benen. Op 9 augustus werd er uit gewonnen van VFC Zwaluw (2-3) door doelpunten van Jordy (2) en Niek. Een week later werd er deelgenomen aan een mini-toernooi bij TSV Gudok. Daar werd er verloren van Longa (1-0), maar er werd gewonnen  van WSJ (0-4), SV Reeshof (0-1) en TSV Gudok (0-1). Tegen  SV Olympus werd het gelijk (0-0).

Afgelopen zaterdag werd voor de beker tegen Bladella 1 met 2-2 gelijkgespeeld.

De volgende bekerwedstrijd is dinsdag 25 augustus om 20.00 uur uit tegen Gilze. Op zondag 30 augustus spelen onze mannen voor het eerst thuis tegen EFC om 12.00 uur. Hopelijk tot dan !

Sarto 1 is voor de competitie ingedeeld in poule 2E met daarin de volgende tegenstanders: RKTVV, DESK, Longa, Uno Animo, RKDVC, Dubbeldam, Rijen, HVV'27, Unitas, Rood Wit W, Madese Boys, VOAB en JEKA.
We hebben wederom een aantal leuke wedstrijdaffiches.

Gewijzigd op ( zondag, 23 augustus 2015 )

Teamindelingen seizoen 2015-2016

Klik op de link van de leeftijdscategorie. Bedenk dat we het niet iedereen 100% naar de zin kunnen maken met de indeling. We zijn gebonden aan leeftijdsgrenzen, waar van de KNVB niet van mag worden afgeweken. Maak het onze leeftijdcoordinatoren dus niet te lastig en blijf vriendelijk. Het zijn vrijwilligers die hun taken naar beste kunnen en met veel inzet verrichten. Deze vrijwilligers gaan net als velen vanaf 30 juni van hun vakantieperiode genieten. Na 15 augustus zijn ze weer beschikbaar. Respecteer deze rustperiode.

Teamindelingen:

A-jeugd (versie 24 juli 2015)

B-jeugd (versie 17 juli 2015)

C-jeugd (versie 16 juni 2015)

D-jeugd (versie 28 juni 2015)

E-jeugd (versie 25 augustus 2015)

F-jeugd (versie 25 augustus 2015)

G-voetbal (versie 16 juni 2015)

Meiden (versie 10 juli 2015)

Senioren (versie 27 juli 2015)

Gewijzigd op ( dinsdag, 25 augustus 2015 )

Gemeente zegt extra kleedkamers toe

Op de valreep van het seizoen heeft de Gemeente Tilburg medewerking toegezegd en financiering voor 2 extra kleedkamers. Zoals bekend was er vanuit het bestuur veel contact met wethouders, raadsleden en ambtenaren om de noodzaak van extra kleedkamers te onderstrepen. Zo gaan we komend seizoen op zaterdag om 16.30 uur twee thuiswedstrijden bij de A en B spelen, omdat het anders niet te regelen is om zo'n 32 wedstrijden te spelen op één dag. Vorig jaar heeft Sarto op eigen kracht de bestaande kleedkamers na bijna 20 jaar voor ruim € 80.000 gerenoveerd. Uitbreiding op eigen kracht was niet financieel niet haalbaar.

De plannen voor de extra kleedkamers en gespreksruimten waren door Sarto al helemaal uitgetekend. De Gemeente heeft inmiddels een projectleider aangewezen. We willen niet wachten tot de zomervakantie van 2016 maar kijken of we al eerder aan de slag kunnen. In ieder geval zal de ingebruikname niet voor de winterstop zijn.

Het spreekt vanzelf dat het bestuur buitengewoon verheugd is met dit Gemeentebesluit. Een vreugde die ongetwijfeld door alle leden wordt gedeeld.

Gewijzigd op ( zaterdag, 27 juni 2015 )

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 29