Voetbalweer?

Gilze Rijen 15°C | Eindhoven 15°C
Belangrijke data

Afsluiting huidig seizoen
- t/m 9 juni zijn de grasvelden, kleedkamers en tenues beschikbaar.
- t/m juni kan nog worden getraind op kunstgras, maar de kleedkamers zijn vanaf 9 juni gesloten en er kan dan dus niet worden gedouched.
- Veld 6 is beschikbaar tot het moment het de gemeente afzet met lint en in onderhoud heeft. Vanaf dan het verzoek om alleen trainen op de kunstgrasvelden.
- In juli is het complex gesloten.

Renovatie kleedkamers
Dit jaar vindt er groot onderhoud plaats aan de kleedkamers. De werkzaamheden zijn van 15 juni t/m 15 augustus. Dit betekent dat de kleedkamers pas vanaf maandag 18 aug beschikbaar zijn.

Aanvang nieuwe seizoen
- vanaf maandag 18 augustus kunnen alle teams weer gebruik maken van de trainingsvelden.
- selectieteams kunnen in overleg eerder op kunstgras terecht, maar de kleedkamers zijn t/m zondag 17 aug gesloten.
- vanaf zaterdag 23 aug zijn de wedstrijdvelden weer beschikbaar.

30 mei en 31 mei 2014: Ouder/Kindwedstrijden

De data voor de Ouder/Kindwedstrijden zijn vastgesteld op
vrijdag 30 mei en zaterdag 31 mei 2014. De leiders kunnen vanaf zaterdag 12 april inschrijven op het wedstrijdsecretariaat van de jeugd. In de bestuurskamer hangt een overzicht op het whitebord. eventallen (E/F) moeten zoveel mogelijk op veld 2, 3 en 4 inschrijven in verband met de aanwezigheid van pupillendoeltjes. Elftallen  (vanaf D) kunnen op de velden 1 en 5 inschrijven.

Barbecue

Op beide wedstrijddagen (30 en 31 mei) is het mogelijk om van de barbecue gebruik te maken. De hieraan verbonden kosten bedragen € 11 per volwassene en € 4 per kind. Deelnemen aan de barbecue is alleen mogelijk als je op de zaterdagen 10 mei of 17 mei tussen 10.00 en 14.00 uur reserveert en contant afrekent op het wedstrijdsecretariaat. Bij betaling ontvangt u de bonnen voor de barbecue en u moet deze meenemen op 30 mei of 31 mei. Bewaar de bonnen goed, ze worden slechts eenmalig verstrekt. Op beide dagen is een lid van de activiteitencommissie aanwezig in de bestuurskamer om uw inschrijving en betaling te verzorgen.

Gewijzigd op ( zaterdag, 12 april 2014 )

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn er vacatures voor:

• trainer C2: meld je aan bij John Lankheet, jeugdcoördinator, Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken ;
  • trainers diverse E- en F-teams op woensdagmiddag, meld je aan bij Luc van Baest, coordinator woensdagmiddagtrainingen via Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken ;
  • trainers diverse niet-selectieteams op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, meld je aan bij John;
  • lijnentrekker, ideale baan in de buitenlucht op vrijdag, meld je aan bij Stijn van de Kerkhof, Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken ;
  • mede-organisator Kruikenloop: klus die piekt op Carnavalszaterdag, leuk iets voor hardlopers, meld je aan bij Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken .

Kijk ook onder de button Vacatures.

Gewijzigd op ( woensdag, 16 april 2014 )

17 april: Beerpong

Op donderdag 17 april staat er weer een Sarto clubavond op het programma. Sarto 4 organiseert weer een spannende Beerpong-competitie. Alle sarto-leden zijn hiervoor uitgenodigd. Voor de winnaar staan weer mooie prijzen klaar. De aanvang is 21.30uur.

Sarto 1 Tweede Paasdag thuis

Zowel in Waalwijk vorige week als afgelopen zondag thuis heeft Sarto 1 volledig verdiend drie punten verzameld en is daarmee iets hoger komen te staan in de poule op een tiende plaats. In de omgeving staan er vijf ploegen ploegen met maar enkele punten verschil. Plaats 11 betekent nacompetitie. Plaats 6 of 7 betekent een mooi seizoen. Het wordt spannend de komende weken. Kom onze vaandeldragers dus aanmoedigen. Wij zorgen voor mooi weer, witte wijn en bier. Afgelopen zondag is dat al gelukt. Met Pasen moet dat ook lukken.

Op 21 april na het Paaseieren zoeken wordt de handschoen opgenomen tegen Madese Boys uit Made. Zoals altijd begint de wedstrijd om 14.30 uur.

Gewijzigd op ( zondag, 13 april 2014 )

Jeffrey Liem nieuwe trainer Sarto 2
De Technische Commissie heeft in samenspraak met het bestuur er ook voor gekozen om voor komend seizoen voor Sarto 2 een nieuwe trainer aan te stellen.

Met ingang van het seizoen 2014/2015 is Jeffrey Liem de trainer van Sarto 2. De oefenmeester, die op dit moment de leiding heeft over het 1ste elftal van Willem II zaterdagamateurs, neemt de taken over van de huidige trainer van Sarto 2, John van Huijgevoort. Jeffrey Liem is geen onbekende bij de club en wij hebben er daarom alle vertrouwen in dat Jeffrey de juiste trainer is voor dit moment.

Wij zijn blij met zijn komst en wensen hem veel succes voor het volgende seizoen.

Gewijzigd op ( donderdag, 03 april 2014 )

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 28