Voetbalweer?

Gilze Rijen
14°C
Gilze Rijen 14°C | Eindhoven 14°C
Sarto 1 pakt koppositie na derde overwinning

Sarto 1 heeft vandaag de koppositie gepakt in de tweede klasse. In een attractieve wedstrijd werd het goed spelend Oosterhout met 4-3 verslagen. Voor het weer talrijk opgekomen publiek was het smullen aan de Gilzerbaan. Twee ploegen die lekker op de aanval speelde en voor iedere meter wilde knokken. Sarto kwam uitstekend uit de startblokken dicteerde het spel in de eerste 15 minuten en nam terecht de leiding door een goal van de uitstekend spelende rechtsbuiten Samir Medic. Daarna kwam vv Oosterhout duidelijk beter in de wedstrijd en scoorde na 35 minuten de 1-1. Met deze ruststand deed Sarto zich iets te kort omdat Samir o.a nog de binnenkant van de kruising raakte.

Na de pauze toonde ook vv Oosterhout aan over gevaarlijke spelers te beschikken. Vooral de fysiek sterk spelende nr 9 en de linksbuiten zorgde voor veel gevaar. Bij een van deze aanvallen kwam Oosterhout op 1-2 waarbij de spits handig de bal diagonaal over Mark kopte. Het antwoord van Sarto liet niet lang op zich wachten toen Devi een bal terugkomend van de lat knap inschoot 2-2. Een kwartier voor tijd leek Sarto de wedstrijd naar zich toe te trekken toen Samier uit een indraaiende vrije trap zijn tweede goal van de middag maakte 3-2.  Met nog tien minuten te gaan was de koek nog niet op. Acht minuten voor tijd maakt vv Oosterhout uit een knappe aanval 3-3...
Het slotakkoord was echter voor Sarto en vooral voor Thom Derks....Met nog drie minuten op de klok verscheen de linksbuiten oog in oog met de keeper van Oosterhout stifte de bal over de keeper en bezorgde Sarto de drie punten.
Een geweldige prestatie ! Volgende week speelt Sarto een uitwedstrijd bij Cluzona in Wouw.

Gewijzigd op ( maandag, 29 september 2014 )
 
EHBO-ers gezocht

Beste ouders, spelers en vrijwilligers. Nu het seizoen weer is begonnen wil Sarto de randvoorwaarden voor de eerste opvang van eventuele calamiteiten nader invullen. Uiteraard hopen wij dat er geen calamiteiten zullen plaatsvinden, maar mocht dit het geval zijn willen wij hier zo goed mogelijk op voorbereid zijn. AED Op korte termijn zullen een aantal medewerkers van het secretariaat, barpersoneel en andere vrijwilligers een AED-cursus volgen, zodat er op woensdag en in de weekenden voldoende mensen aanwezig zijn die een AED kunnen bedienen. EHBO Daarnaast willen wij graag ook een EHBO-groep formeren, die indien nodig middels een groeps-App kunnen worden opgeroepen/gealarmeerd als er een EHBO-er nodig is op het Sarto-complex. Wij willen daarom graag in contact komen met ouders/spelers/vrijwilligers die in het bezit zijn van een EHBO diploma en bereid zijn deel uit te maken van deze EHBO-groeps-App. Bij een oproep en aanwezigheid op het Sarto-complex wordt dan verwacht dat de EHBO-er zich meldt op het wedstrijdsecretariaat. U kunt zich hiervoor opgeven bij Ton Jager ( Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken ) o.v.v. naam, 06-nummer en of gebruik wordt gemaakt van Whats-App.

 

Gewijzigd op ( zaterdag, 27 september 2014 )
 
1 oktober: incasso contributie

Het lijkt te gaan lukken. De incasso van de contributie staat klaar om te worden uitgevoerd. De IBAN- en SEPA-hobbels lijken succesvol te zijn gepasseerd. Bij 1201 leden wordt de incasso van de contributie woensdag 1 oktober uitgevoerd. Mocht het saldo op die datum ontoereikend zijn, dan hebt u nog een week om dit aan te vullen.

Kijk voor de contributiebedragen naar het reglement door hier te klikken. Zijn er vragen over de contributie mail dan naar Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken . Als de incasso niet succesvol is, krijg je spoedig via de mail bericht met het verzoek zo snel mogelijk het verschuldigde bedrag te betalen.

Gewijzigd op ( dinsdag, 23 september 2014 )
 
Mailadressen compleet

De KNVB is sinds 2-3 jaar volledig digitaal. Je merkt daar het meest van met het wedstrijdformulier dat sinds eind vorig seizoen volledig digitaal wordt afgewerkt. Met ingang van dit seizoen worden ook alle tuchtzaken (gele, rode kaart) digitaal afgewerkt en via de mail aan de betreffende speler toegestuurd. Daartoe zijn van alle 1319 leden van Sarto de mailadressen in Sportlink, de database van de KNVB gezet. Slechts van 13 leden hebben we geen mailadres en hiervan is er maar 1 actief als speler. De leiders van alle teams hebben overzichten welke gegevens in de database zijn vermeld.

Dat betekent overigens niet dat al die 1300 mailadressen correct zijn. Er is de afgelopen maanden heel veel aan actuele gegevens verzameld, maar er blijkt steeds toch zo'n 1-2% fout te zijn. Denk er dus aan als je mailadres wijzigt, dit door te geven via Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken

Dit geldt natuurlijk ook voor adreswijzigingen (leden, die het ouderlijk huis verlaten bijv.) en mobiele telefoonnummers. Zorg dat je gemakkelijk bereikbaar bent. Wij moeten volgend voorjaar ook weer zo'n 200-250 nieuwe pasfoto's voor de spelerspassen gaan verzamelen. Dat doen we ook via de mail.

Gewijzigd op ( zondag, 14 september 2014 )
 
Clinics Positief Coachen

Vorig seizoen heeft Sarto onder leiding van Patrick Cohen en Mark van Iersel twee workshops ‘positief coachen’ verzorgd voor trainers en leiders. In totaal hebben zo’n 70 trainers en leiders deze informatieve workshops bijgewoond, waarin Patrick en Mark ons op enthousiaste wijze kennis hebben laten maken met positief coachen. Er is toen beloofd dat deze workshops een vervolg zouden krijgen en deze belofte komen we na. In oktober zullen Patrick en Mark namelijk twee clinics positief coachen verzorgen. Kern van die clinics wordt gevormd door een training van een team van Sarto door Patrick en Mark, waarbij zij positief coachen in praktijk zullen brengen (en wij de ‘kunst’ af kunnen kijken en Patrick en Mark de kleren van het lijf kunnen vragen).

Deze clinic zal voor de trainers en leiders van F- en E-teams worden gehouden op 6 oktober (18.30 – 21.00 uur). Voor de trainers en leiders van A- t/m D-teams en G-teams wordt deze clinic gehouden op 28 oktober (19.00 – 21.30 uur). Het hoofdbestuur raadt deze clinics van harte aan voor alle trainers en leiders, selectie en niet-selectie. Omdat we graag willen weten hoeveel mensen er komen, zouden we het op prijs stellen als je laat weten of je komt. Doe dat door een mailtje te sturen aan Rob Pranger (info@ robpranger.nl ):  Komt allen en laat je inspireren door Patrick en Mark!

Gewijzigd op ( maandag, 22 september 2014 )
 
presentaties informatie-bijeenkomsten

Hieronder staan de gebruikte presentaties van de informatiebijeenkomsten voor ouders en leiders van de nieuwe jeugdleden. Klik op de gewenste link:

ouders

leiders

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 19