Voetbalweer?

Gilze Rijen
19°C
Gilze Rijen 19°C | Eindhoven 20°C
Selectieprocedure Sarto-jeugd D t/m A

Dit jaar zullen de jeugdselectie elftallen op een andere wijze worden samengesteld. Er zullen geen onderlinge selectiewedstrijden in de maand mei meer gehouden worden.  Daarvoor in de plaats komen wedstrijden tegen andere clubs. 


Stap 1: Onze selectie trainers zijn goed op de hoogte van al onze talentjes binnen de vereniging. Afgelopen maanden hebben verschillende spelers al meegetraind bij een hogere leeftijdscategorie. Ook spelers die opgevallen zijn binnen de recreanten zijn door gegeven aan de technisch coördinator en uitgenodigd voor proeftrainingen. De trainers hebben hun eerste conceptlijsten klaar.


Stap 2: In de maand mei worden selectiewedstrijden tegen andere clubs georganiseerd. Dit heeft meer rendement dan als voorheen onderlinge wedstrijden. Spelers die eventueel in aanmerking komen voor het eerste jeugdselectie of tweede jeugdselectie team (bijvoorbeeld C1 of C2) worden uitgenodigd voor deze wedstrijden. Spelers die nog niet voldoende getalenteerd zijn worden niet uitgenodigd.


Stap 3: Eind mei zijn de spelers geselecteerd voor de selectie. Spelers die eventueel het niveau niet halen worden persoonlijk / en mail op de hoogte gebracht. Per leeftijdsgroep worden ongeveer 30 spelers geselecteerd (afhankelijk van beleidsplan). Niemand wordt definitief in selectie team 1 of 2 geselecteerd. Hierdoor houden we de mogelijkheid om in de voorbereiding of bij de start van de competitie spelers te switchen. Tevens is niemand zeker van een positie of basisplaats binnen een team. Dit levert een ontwikkelingsgroei op t.a.v. het  weerbaarheidseffect en prestatiedrang. 


Stap 4: Start van de competitie. Daar zal zoveel mogelijk continuïteit nagestreefd worden om met vaste teams (1 en 2) te werken om samenspel  en teamsfeer te waarborgen.  Maar de mogelijkheid blijft aanwezig om – als gevolg van blessures of structureel wangedrag - spelers te switchen.


Voor vragen over deze procedure kunt u terecht bij onze technische coördinator, John Lankheet.

Gewijzigd op ( woensdag, 23 april 2014 )
 
Trainingen E en F op woensdagmiddag
Vanaf woensdagmiddag 30 april wordt E- en F-spelers tot en met 28 mei de mogelijkheid geboden om 4 tegen 4 wedstrijdjes te spelen. De normale trainingstijden zijn dus vervallen.
  • Alle F spelers zijn welkom tussen 15.00 en 16.00
  • Alle E spelers zijn welkom tussen 16.00 en 17.00
Na 28 mei is er geen activiteit meer op de woensdagmiddag.
Gewijzigd op ( woensdag, 23 april 2014 )
 
Belangrijke data

Afsluiting huidig seizoen 
- t/m 9 juni zijn de grasvelden, kleedkamers en tenues beschikbaar.
- t/m juni kan nog worden getraind op kunstgras, maar de kleedkamers zijn vanaf 9 juni gesloten en er kan dan dus niet worden gedouched.
- Veld 6 is beschikbaar tot het moment het de gemeente afzet met lint en in onderhoud heeft. Vanaf dan het verzoek om alleen trainen op de kunstgrasvelden.
- In juli is het complex gesloten.

Renovatie kleedkamers
Dit jaar vindt er groot onderhoud plaats aan de kleedkamers. De werkzaamheden zijn van 15 juni t/m 15 augustus. Dit betekent dat de kleedkamers pas vanaf maandag 18 aug beschikbaar zijn.
 
Aanvang nieuwe seizoen 
- vanaf maandag 18 augustus kunnen alle teams weer gebruik maken van de trainingsvelden.
- selectieteams kunnen in overleg eerder op kunstgras terecht, maar de kleedkamers zijn t/m zondag 17 aug gesloten.
- vanaf zaterdag 23 aug zijn de wedstrijdvelden weer beschikbaar.

 
30 mei en 31 mei 2014: Ouder/Kindwedstrijden

De data voor de Ouder/Kindwedstrijden zijn vastgesteld op
vrijdag 30 mei en zaterdag 31 mei 2014. De leiders kunnen vanaf zaterdag 12 april inschrijven op het wedstrijdsecretariaat van de jeugd. In de bestuurskamer hangt een overzicht op het whitebord. eventallen (E/F) moeten zoveel mogelijk op veld 2, 3 en 4 inschrijven in verband met de aanwezigheid van pupillendoeltjes. Elftallen  (vanaf D) kunnen op de velden 1 en 5 inschrijven.

Barbecue

Op beide wedstrijddagen (30 en 31 mei) is het mogelijk om van de barbecue gebruik te maken. De hieraan verbonden kosten bedragen € 11 per volwassene en € 4 per kind. Deelnemen aan de barbecue is alleen mogelijk als je op de zaterdagen 10 mei of 17 mei tussen 10.00 en 14.00 uur reserveert en contant afrekent op het wedstrijdsecretariaat. Bij betaling ontvangt u de bonnen voor de barbecue en u moet deze meenemen op 30 mei of 31 mei. Bewaar de bonnen goed, ze worden slechts eenmalig verstrekt. Op beide dagen is een lid van de activiteitencommissie aanwezig in de bestuurskamer om uw inschrijving en betaling te verzorgen.

Gewijzigd op ( zaterdag, 12 april 2014 )
 
Vacatures

Met ingang van het nieuwe seizoen zijn er vacatures voor:

  • trainer C2: meld je aan bij John Lankheet, jeugdcoördinator, Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken ;
  • trainers diverse E- en F-teams op woensdagmiddag, meld je aan bij Luc van Baest, coordinator woensdagmiddagtrainingen via Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken ;
  • trainers diverse niet-selectieteams op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag, meld je aan bij John;
  • lijnentrekker, ideale baan in de buitenlucht op vrijdag, meld je aan bij Stijn van de Kerkhof, Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken ;
  • mede-organisator Kruikenloop: klus die piekt op Carnavalszaterdag, leuk iets voor hardlopers, meld je aan bij Dit e-mail adres wordt beschermd tegen from spam bots, u hebt Javascript nodig om het te bekijken .

Kijk ook onder de button Vacatures.

Gewijzigd op ( woensdag, 16 april 2014 )
 
Jeffrey Liem nieuwe trainer Sarto 2
De Technische Commissie heeft in samenspraak met het bestuur er ook voor gekozen om voor komend seizoen voor Sarto 2 een nieuwe trainer aan te stellen.

Met ingang van het seizoen 2014/2015 is Jeffrey Liem de trainer van Sarto 2. De oefenmeester, die op dit moment de leiding heeft over het 1ste elftal van Willem II zaterdagamateurs, neemt de taken over van de huidige trainer van Sarto 2, John van Huijgevoort. Jeffrey Liem is geen onbekende bij de club en wij hebben er daarom alle vertrouwen in dat Jeffrey de juiste trainer is voor dit moment. 

 

Wij zijn blij met zijn komst en wensen hem veel succes voor het volgende seizoen.

Gewijzigd op ( donderdag, 03 april 2014 )
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 6 van 28