Welkom op de website
van RKSV Sarto!

Voetbalclub in
hart en nieren.

Voetbalclub
sinds 1928.

Onze
hoofdsponsor

Nieuws

21

mrt

2 juni: KNVB Zuid I G-Veldvoetbal Toernooi bij Sarto!

Op 2 juni organiseert Sarto het KNVB Zuid I G-Veldvoetbal Toernooi. Circa 35 G-seniorenteams van verschillende voetbalverenigingen uit regio Zuid I bevolken dan ons complex voor een gezellig en sportief toernooi. We zijn erg blij dat reeds een flink aantal sponsors bereid is gevonden het toernooi te ondersteunen. We danken Bemu BV, Brabant Sport- en Spelverhuur, Flex Car Rent, Fonds Gehandicaptensport, gemeente Tilburg, Graveerbedrijf Huijsmans, HealthCity Zuid, de KNVB, MM Printing, Positief VoetbalKlimaat Tilburg, Stichting Aangepast Sporten Midden-Brabant en Wilkin Sports hartelijk voor de door hen toegezegde bijdrage in de kosten van het toernooi. Fantastisch!   Tijdens het toernooi koppelen we aan elk team een begeleider die een team gedurende het toernooi wegwijs biedt op ons complex (de coaching tijdens de wedstrijden is niet in handen van de begeleiders). Er heeft zich al een aantal mensen aangemeld als teambegeleider, maar we hebben er nog meer nodig! Wie op deze manier een bijdrage wil leveren aan het toernooi (spelers van jeugd- of seniorenteams van Sarto of ouders), kan zich aanmelden bij de toernooi-organisatie (info@robpranger.nl).   We kijken uit naar een gezellig, sportief en hopelijk zonovergoten toernooi op 2 juni!  

Lees verder

20

mrt

Vacature trainer voor Sarto selectieteams onderbouw

Voor het seizoen 2018/2019 zijn we op zoek naar trainers voor de volgende selectieteams in de onderbouw: - JO12-1 - JO11-1, JO11-2 en JO11-3 - JO10-1 - JO9-1 en JO9-2 - JO8-1   Voor deze teams zoeken wij gemotiveerde trainer/coaches die twee keer per week training geven en op zaterdag bij de wedstrijd de spelers coachen en verder begeleiden. De trainingstijden kunnen, rekening houdend met werk, school en dergelijke, in overleg besproken worden. Ook het volgen van een trainerscursus bij de KNVB behoort tot de mogelijkheden. De Technisch Coördinator Onderbouw (JO8 t/m JO12) zal ondersteuning verlenen bij het trainen en zal advies geven omtrent de organisatie bij en rondom wedstrijden.   We zijn ons aan het oriënteren om deze vacatures in te vullen en bieden via deze oproep iedereen de mogelijkheid zich voor één van deze trainersposten aan te melden.   Voor uitvoerige informatie omtrent deze vacatures en eventuele andere vragen kunt u terecht bij de Technische Commissie (TC@rksvsarto.nl). Interesse voor één van deze vacatures kunt u ook bij de Technische Commissie (TC@rksvsarto.nl) kenbaar maken, graag voor 30 maart 2018.

Lees verder

19

mrt

Collecte voor G-voetbal

Op vrijdag 6 april gaat een groot gedeelte van de Sarto G-teams collecteren in de wijk de Blaak. Dit is ten behoeve van het fonds gehandicaptensport... Dit fonds is een medesponsor van het KNVB veldtoernooi op 2 juni voor G-teams uit Brabant.. Dit grootse spektakel wordt gehouden bij Sarto. Als dank daarvoor gaan wij collecteren,voor het goede doel en ook voor de g teams zelf... In het weekend van 7 en 8 april staat er in de kantine van Sarto eveneens een collectebus! Als u kunt en wilt graag een donatie voor het het fonds gehandicaptensport en de G-teams van Sarto!!

Lees verder

19

mrt

Aanstaande vrijdag 10de Sarto voetbalquiz

Sommige fanatieke quizliefhebbers vroegen zich al waar hij bleef, de vermaarde SARTO-quiz.  Eindelijk is de kogel door de kerk! We gaan het 90-jarig bestaan van onze prachtige club in de lente al inluiden en wel met de jubileumeditie van onze quiz. Het wordt de 10e keer!! Ooit begonnen met amper 20 duo’s die streden voor een frikandel en een biertje en nu uitgegroeid tot een fenomeen dat zijn weerga niet kent. Vrijdag 23 maart is het zover. https://youtu.be/MBYaKweDbo8 De voorbereidingen zijn in volle gang. Het belooft weer een prachtige avond te worden met fantastische rondes en dito prijzen. Er zijn weer nieuwe rondes zoals de ”We are family – ronde”, een Panini – ronde en een “Vlieg er eens uit – ronde. Klassiekers als de Tafel – ronde, Club X en de Alfabet – ronde zijn gebleven. Ook zijn we volop bezig met het strikken van een Mystery Guest. Waag je kans en kom je kennis testen. Er wordt dit jaar weer gespeeld in 4-tallen. Kom met je maten de ongekroonde quizkoning Camiel Boor van zijn troon stoten en geniet onder het genot van een hapje en een drankje van schitterende beelden en de meest originele vragen. Hier alvast wat vragen om warm te draaien: *    Welke actieve trainer in het Tilburgse amateurvoetbal won als speler de EC 1? *    Wie is de huidige aanvoerder van PSG? *    Wie scoorde ooit voor Nederland tegen Marokko op een WK? *    Wat is de naam van de nieuwe shirtsponsor van Feyenoord? *    Hoe heet het complex van vv ZIGO? De organisatie zou het ontzettend leuk vinden als alle deelnemers in een voetbalshirt kwamen. Degene met het mooiste shirt verdient alvast extra punten voor zijn team die avond. Graag bij het opgeven ook de mailadressen van de deelnemers doorgeven en een originele teamnaam verzinnen. Inschrijven kan via voetbalquiz@rksvsarto.nl De kosten zijn 20 euro per team. Let op: er is plek voor maximaal 40 teams. We beginnen om 19.00 met de eerste vraag, inloop vanaf 18.30. Sportieve groet van uw quizmaster en tot 23 maart. Niels Fouchier

Lees verder
Meer nieuws

Activiteiten

24

mrt

eFFennacht 2018

Een voetbalkamp voor onze jongste jeugd

12

mei

Feestavond 90-jarig bestaan

Volop gezelligheid

13

mei

Jubileumtoernooi senioren

Onderling toernooi met BBQ

08

juni

Ouder-Kindwedstrijden

De jubileumeditie

Volg RKSV Sarto

244

Jarig, Twitter & Facebook

RKSV Sarto feliciteert

Ties van den Akker, Bas van Gestel, Niek Gruyters, Jona van Santen & Joep Verhoef.

Een hele fijne verjaardag!

#CELEBRATE

RKSV Sarto ledenshop

RKSV Sarto webshop

Onze hoofdsponsor

Bezoekadres

RKSV Sarto

Gilzerbaan 251a

5032 VD Tilburg