Welkom op de website
van RKSV Sarto!

Voetbalclub in
hart en nieren.

Voetbalclub
sinds 1928.

Onze
hoofdsponsor

Nieuws

25

mei

Sarto JO17-1 kampioen vierde divisie

Afgelopen zaterdag is de JO17-1, in een rechtstreeks duel tegen naaste concurrent Oranje Wit, kampioen geworden in de vierde divisie. De bizarre wedstrijd in Dordrecht, waar alles in zat wat in een voetbalwedstrijd maar denkbaar is, eindigde in een 3-4 zege voor Sarto. Na deze vierde uitzege op rij is Sarto de terechte kampioen, ze zijn op de slotdag niet meer te achterhalen. Aanstaande zaterdag, na de thuiswedstrijd tegen SC 't Zand, zullen onze jongens worden gehuldigd. Zorg dat je er bij bent!

Lees verder

24

mei

Pupil van de week

In een overvolle kantine en na een gewonnen wedstrijd is afgelopen zaterdag Jasper de Wit gehuldigd als de mijnPIN.nl Pupil van de Week. Jasper gaat zeker genieten van zijn prijzenpakket. Maar wie oh wie de nieuwe Pupil van deze Week?? Hij speelt in JO8-11 en het liefste als spits. Zijn  hobby is natuurlijk voetballen, fan van Willem II en eet graag pannenkoeken....  JENS van de LISDONK  van harte gefeliciteerd  met je uitverkiezing tot de  mijnPIN.nl Pupil van de Week!    We zien je  graag, uiteraard samen met je team, zaterdag na je wedstrijd in de kantine voor het ophalen van je welverdiende prijzen. Tot zaterdag!

Lees verder

23

mei

Gebruik velden einde seizoen

De velden zijn t/m zondag 10 juni bespeelbaar, daarna gaat de gemeente ze in groot onderhoud nemen. De gehele maand juni is het kunstgras beschikbaar en kunnen ook de kleedkamer worden gebruikt. Vanaf 1 juli is sportpark Westend gesloten.  Voor niet selectieteams is sportpark Westend weer open vanaf 20 augustus. Selectieteams kunnen in overleg eerder beginnen.  De lijnen worden op 27 augustus op het veld aangebracht. Vanaf zaterdag 1 september zijn alle grasvelden weer beschikbaar om op gespeeld te worden.  

Lees verder

23

mei

Declaraties jeugdtrainers

Bij Sarto zijn veel enthousiaste vrijwilligers actief, een flink aantal daarvan verzorgt trainingen voor jeugdteams. Deze jeugdtrainers mogen een declaratie indienen voor het geven van die trainingen. De volgende voorwaarden zijn van toepassing: - De vergoeding voor het trainen van de jeugdteams tot en met JO11 bedraagt € 5,00 per training; - De vergoeding voor het trainen van de jeugdteams vanaf JO12 bedraagt € 7,00 per training; - Er kan maximaal één training per week per jeugdteam gedeclareerd worden. Het verzorgen van de facultatieve tweede trainingen wordt door Sarto niet vergoed; - De vergoeding wordt uitbetaald nadat het ingevulde declaratieformulier is ingestuurd naar en gecontroleerd door de penningmeester; - Er zijn twee declaratiemomenten per seizoen: in de winterstop en aan het einde van het seizoen. Het declaratieformulier jeugdtrainers is te vinden via onderstaande links: Digitale versie Printversie

Lees verder
Meer nieuws

Activiteiten

09

juni

Ouder-Kindwedstrijden

De jubileumeditie

Volg RKSV Sarto

250

Jarig, Twitter & Facebook

RKSV Sarto feliciteert

Robbe van Beers, Pim van den Dungen, Cas Jansen & Hetty Tukker-Aerts.

Een hele fijne verjaardag!

#CELEBRATE

RKSV Sarto ledenshop

RKSV Sarto webshop

Onze hoofdsponsor

Bezoekadres

RKSV Sarto

Gilzerbaan 251a

5032 VD Tilburg