Welkom op de website
van RKSV Sarto!

Voetbalclub in
hart en nieren.

Voetbalclub
sinds 1928.

Onze
hoofdsponsor

Nieuws

08

juli

Openingstoernooi voor JO8&JO9 en JO10&JO11

Traditioneel starten we het nieuwe voetbalseizoen voor de pupillen O8 & O9 en de pupillen O10 & O11 met een mix-toernooi op de vrijdag. Wij gaan er van uit dat alle de pupillen in deze leeftijdsgroepen aan het eigen openingstoernooi deelnemen. In verband met de teamindelingen willen we echter graag tijdig op de hoogte zijn van eventuele afwezigen. Mocht uw kind of (indien u leider bent) uzelf op de betreffende dag verhinderd zijn dan graag afmelden vóór zondag 26 augustus, bij voorkeur via email bij de betreffende leeftijdscoördinator (Paul Hagens voor JO9-JO8/ Ton Jager voor JO11-JO10). Aanmelden voor dit openingstoernooi hoeft dus niet maar afmelden wel!! Het toernooi is een prima gelegenheid voor nieuwe spelers en ouders om kennis te maken met Sarto. De spelers worden bij deze toernooien niet bij het eigen team ingedeeld. Elk team bestaat dus uit een mix van spelers uit verschillende teams. De teams worden begeleid door een combinatie van ervaren en nieuwe leiders. De openingstoernooien vinden plaats: Voor de pupillen O8 & O9 op vrijdag 31 augustus 2018 van 18.00 – 20.00 uur. Voor de pupillen O10 & O11 op vrijdag 7 september 2018 van 18.00 – 20.00 uur. De pupillen en de leiders worden om 17.30 uur verwacht aanwezig te zijn op het Sarto complex. Ouders, broertjes, zusjes en overige familieleden zijn uiteraard van harte welkom om de pupillen aan te komen moedigen.

Lees verder

07

juli

Vacature trainer voor Sarto JO19-2

Voor het seizoen 2018/2019 zijn we op zoek naar een trainer voor het selectieteam JO19-2.   Voor dit team zoeken we een enthousiaste trainer/coach die met passie en op een deskundige wijze de spelers uit dit team kan helpen de stap naar het eerste selectieteam te maken. Je werkt nauw samen met de hoofdtrainer van je leeftijdscategorie (JO19). De selectie van je leeftijdscategorie traint twee keer per week als één groep waarbij jij de hoofdtrainer assisteert. Op zaterdag begeleid en coach je het tweede selectieteam. Je hoofddoelstelling is het ontwikkelen van onze talenten.   Naast goede communicatieve en sociale vaardigheden heb je het talent om met jongens uit deze leeftijdscategorie om te gaan. Je wordt begeleid door de hoofdtrainer van de JO19-2 en door de technisch coördinator bovenbouw.   Graag je interesse kenbaar maken aan de technische commissie via TC@rksvsarto.nl.

Lees verder

06

juli

Isah Business Software nieuwe hoofdsponsor

Vandaag hebben Sarto en Isah Business Software een contract ondertekend dat Isah voor 3 jaar als hoofdsponsor aan Sarto verbindt. Zie hier Paul van Abeelen (CEO van Isah) en onze voorzitter Dennis Gamers na de ondertekening van het contract. Uiteraard zal, als gevolg hiervan, de naam van het Tilburgse softwarebedrijf op de shirts van ons eerste elftal prijken maar Isah doet meer. Isah zal in iedere leeftijdscategorie een jeugdteam (niet-selectie) sponsoren. De teams kunnen deze sponsoring verdienen door een unieke, zelf te bedenken tegenprestatie te leveren waar Sarto als club van profiteert.   Sarto is erg blij met het vertrouwen dat Isah in onze vereniging stelt en gaat de naam van het bedrijf dan ook met trots uitdragen.   Sarto wil tevens Health City, onze scheidende hoofdsponsor, bedanken voor de afgelopen jaren. Sarto kijkt met plezier en voldoening terug op de samenwerking met en de ondersteuning vanuit Health City in de afgelopen periode.

Lees verder

06

juli

Verdien een compleet tenue voor je team

Sarto verwelkomt komend seizoen Isah Business Software als nieuwe hoofdsponsor. De naam van Isah zal niet alleen op de shirts van ons eerste elftal prijken, Isah wil ook graag in iedere leeftijdscategorie één niet-selectieteam sponsoren en voorzien van een compleet tenue, inclusief trainingspak en tas. Teams kunnen deze sponsoring verdienen door zich in te zetten voor Sarto.   Wat is het idee? Aan teams die graag hun voetbaluitrusting door Isah gesponsord willen hebben wordt de vraag gesteld hoe het team (spelers, ouders, leiders én andere belangstellenden samen) zich in wil zetten voor Sarto. Die inzet kan bijvoorbeeld bestaan uit het schoon houden en/of verbeteren van onze accommodatie (bijvoorbeeld papier prikken, vegen, schilderen, etc.), het leveren van scheidsrechters voor (jeugd)wedstrijden bij Sarto, het draaien van bar- en keukendiensten, of het ondersteunen van onze vrijwilligersorganisatie (kleedkamer- of parkeerbeheer op wedstrijddagen bijvoorbeeld) maar het kan ook iets heel anders zijn. Ben als team creatief, waar kan Sarto nog hulp gebruiken die jullie kunnen en willen leveren, dat is de vraag.   Insturen Heb je als team bedacht hoe je je voor Sarto wilt inzetten, stuur dit idee dan uiterlijk op 31 augustus aanstaande in naar je leeftijdscoördinator. Per leeftijdscategorie wordt het meest originele en nuttige voorstel gekozen en het bijbehorende team verdient hiermee de sponsoring door Isah Business Software. Het spreekt voor zich dat we de winnende teams aan hun ideeën houden!   Maak je als team nuttig voor Sarto en verdien daarmee een complete teamuitrusting!

Lees verder
Meer nieuws

Activiteiten

31

aug

Openingstoernooi O8 en O9

Traditionele opening van het seizoen

07

sept

Openingstoernooi O10 en O11

Traditionele opening van het seizoen

Volg RKSV Sarto

252

Jarig, Twitter & Facebook

RKSV Sarto feliciteert

Raf van den Hoogen & Frits Zwijsen.

Een hele fijne verjaardag!

#CELEBRATE

RKSV Sarto ledenshop

RKSV Sarto webshop

Onze hoofdsponsor

Bezoekadres

RKSV Sarto

Gilzerbaan 251a

5032 VD Tilburg