Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

03

mei

2 juni: KNVB Zuid I G-Veldvoetbal Toernooi bij Sarto

Op 2 juni organiseert Sarto het KNVB Zuid I G-Veldvoetbal Toernooi.

Circa 30 G-seniorenteams van verschillende voetbalverenigingen uit regio Zuid I bevolken dan ons complex voor een gezellig en sportief toernooi.

We zijn erg blij dat veel bedrijven en organisaties bereid zijn het toernooi te sponsoren.
We danken Albert Heijn Westermarkt, bakkerij Kriellaars, Bemu Plus, Brabant Sport- en Spelverhuur, Dirk Kuyt Foundation, Flex Car Rent, Fonds Gehandicaptensport, gemeente Tilburg, Graveerbedrijf Huijsmans, HealthCity Zuid, Heineken, Horeca Groothandel Tilburg, KNVB, MM Printing, Positief VoetbalKlimaat Tilburg, slagerij Vermeer, Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant, Versteden Papier-Horeca, Vorselaars Vruchtensappen en Frisdranken b.v. en Wilkin Sports hartelijk voor de door hen toegezegde bijdrage in de kosten van het toernooi. Fantastisch!
 
We kijken uit naar een gezellig, sportief en hopelijk zonovergoten toernooi op 2 juni!

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

20

mei

Sarto en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei 2018 moet iedere organisatie, en dus ook Sarto, voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg de AVG. Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie (EU), de Wet op Bescherming van Persoonsgegevens (WBP) geldt dan niet meer.   De AVG zorgt onder meer voor: - versterking en uitbreiding van privacy rechten; - meer verantwoordelijkheden voor organisaties; - dezelfde, stevige bevoegdheden voor alle Europese privacy toezichthouders, zoals de    bevoegdheid om boetes tot 20 miljoen euro op te leggen.   Het bestuur van Sarto neemt deze nieuwe wetgeving heel serieus en is gestart met de inventarisatie van de eisen waar we ons aan moeten houden en de stappen die we moeten ondernemen om dat te kunnen doen. We maken daarbij gebruik van een stappenplan van de Stichting AVG voor verenigingen, welke door de KNVB en door NOC*NSF is voorgesteld.   Als we alle stappen doorlopen hebben en de benodigde maatregelen getroffen, dan ontvangt Sarto een AVG-verklaring, die aantoont dat we voldoen aan de nieuwe wetgeving. Parallel daaraan hebben we al een verwerkersovereenkomst afgesloten met onze belangrijkste gegevensverwerker, SportLink.   Mocht u vragen hebben over dit onderwerp of van mening zijn dat Sarto ergens tekort schiet op het gebied van de bescherming van uw persoonsgegevens (of die van uw kinderen), neem dan contact op met onze secretaris Edwin van Gorp (e.vangorp@home.nl).