Pupil van de week

Na een gewonnen thuiswedstrijd werd afgelopen zaterdag Jay Jay Cohen in het bijzijn van zijn gehele team feestelijk gekroond tot mijnPIN.nl Pupil van de Week! Jay Jay van harte gefeliciteerd en geniet van je prijzenpakket.

Klik hier.

Niet alleen de temperatuur stijgt, maar ook de spanning....wie is de nieuwe Pupil van de Week? Hij is eerste jaars, fan van Ronaldo en Real Madrid, voetbalt het liefst de hele dag en speelt in JO8-7. Jan Hagens

Van harte gefeliciteerd met je  uitverkiezing tot mijnPIN.nl Pupil van de Week! Je wordt zaterdag na je wedstrijd om 13.15 uur verwacht in de kantine om je prijzen op te halen. Uiteraard is je team ook uitgenodigd om hier bij te zijn. Tot zaterdag!

Korting seizoenkaarten Willem II 2018/2019

Nog 4 speelronden te gaan en dan eindigt voor Willem II het eredivisieseizoen 2017/2018. Helemaal veilig zijn de Tricolores nog niet maar we hopen en rekenen op een positieve afloop voor het elftal van Reinier Robbemond. Wil je er als toeschouwer in het komend seizoen (weer) bij zijn, dan biedt Sarto aan haar leden de mogelijkheid om seizoenkaarten met korting aan te schaffen. Een service die wel al ruim 15 met plezier aanbieden.   Heb je afgelopen seizoen via Sarto een seizoenkaart aangeschaft, dan heb je onlangs bericht gehad over de mogelijkheden een kaart voor het nieuwe seizoen aan te schaffen. Wil je via Sarto van de korting van 15% (let op, niet op alle plaatsen, zie verderop) blijven genieten, dan dien je, via e-mail of brief, je gegevens (naam, voorletters, volledig adres, geboortedatum, telefoonnummer, relatienummer Willem II  en het vak van je keuze) zo snel mogelijk doch uiterlijk op 9 mei 2018 door te geven aan Frans van Gerwen (fransvangerwen@ziggo.nl), Gotenpark 125, 5037 SM  Tilburg. Houd je stipt aan de deadline. Maak geen geld over naar Willem II. Je ontvangt nader bericht wanneer je moet betalen. Ook ouders, broers en/of zussen van Sarto-leden die een seizoenkaart willen kopen kunnen van de regeling gebruik maken.   Let op: niet op alle seizoenkaarten krijg je korting! De korting geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar, ouderen vanaf 65 jaar en voor jongeren tot en met 16 jaar op vak J.   Aan de eerste vijftig personen die hun seizoenkaart verlengen geeft Willem II een gratis kaartje voor de wedstrijd Willem II - Vitesse (6 mei aanstaande, verlenging van seizoenkaarten voor vak ABC zijn van deze actie uitgesloten).   Ben je lid van Sarto en heb je voor 2017/2018 wel een seizoenkaart gehad maar deze niet via Sarto aangeschaft, of heb je nog geen seizoenkaart? Ook dan kun je voor het nieuwe seizoen gebruik maken van de kortingsregeling. Lever je gegevens, zoals hierboven omschreven, op tijd bij Frans van Gerwen in.   Sarto rekent voor deze service ter dekking van porto- en papierkosten € 2,00 per seizoenkaart. Frans van Gerwen, coördinator binnen Sarto voor deze service, is voor vragen te bereiken via telefoonnummer 013-4685274 of via het e-mailadres fransvangerwen@ziggo.nl.   De normale prijzen (zonder korting van 15%) voor een seizoenkaart vind je door fransvangerwen@ziggo.nl te klikken. Je komt dan op de website van Willem II.

Zwaarbevochten overwinning Sarto 1

Na de afgelasting tegen Cluzona en de verliespartij tegen Rijen was het weer zaak voor Sarto 1 om in het spoor van koploper Moerse Boys te blijven. Geen makkelijke opgave want de uitwedstrijd tegen Zeelandia stond op het programma. Zeelandia is een ploeg die gezien hun kwaliteiten te laag op de ranglijst staat. Zeker de voorhoede is sterk met veel lengte en snelheid. Dit bleek ook in de eerste 20 minuten waarin Sarto achteruit werd gedrukt en keeper Villevoy al een paar keer handelend moest optreden. Daarna had Sarto verdedigend de zaken beter op orde en werd ook regelmatig de aanval gezocht. Zeelandia werd in de 25ste minuut al gewaarschuwd toen een kopbal van Dominicus werd afgekeurd wegens randje buitenspel. Snel daarna werd het toch 0-1. Een lange bal werd goed verlengd door Joost Blom en belandde voor de voeten van Asukaniam. Hij tikte de bal goed door en zette Tim Dominicus alleen voor de keeper. Tim bleef koel en schoot knap de 0-1 binnen. Dit was ook de ruststand. Na de thee startte Sarto sterk en kreeg het via Tim van Bladel twee prima kansen. De eerste belande net over de lat en de tweede werd door de doelman uit de kruising getikt. Daarna moest Sarto serieus terug om de voorsprong te verdedigen. Zeelandia was dreigend maar vond steeds een verdediger van Sarto of de uitstekend keepende Nando op hun weg. Sarto hield ook tijdens de blessuretijd stand en kon zo drie punten bijschrijven. De komende vier wedstrijden die Sarto 1 speelt zijn allemaal thuis ! Te beginnen donderdag a.s om 20.00 tegen Moc 17. Graag zien wij dan alle Sarto supporters weer op ons complex.