Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

17

dec

Sarto 1 trotse winterkampioen

Het houdt maar niet op voor Sarto 1. In Made boekten de geel/blauwen de zevende overwinning op rij! We zullen de statistieken er op na moeten slaan om het zeker te weten maar dit zal waarschijnlijk een clubrecord zijn. Op een zeer moeilijk bespeelbaar veld in Made had Sarto een aantal afwezigen. Zo miste de ploeg onder andere de geblesseerde Tim van Bladel, Remco Terwint en Ginuwine Abagi en nog een aantal andere langdurig geblesseerden. De groep is echter breed en ook vandaag stond er weer een prima team. Sarto startte de wedstrijd gecontroleerd, vanuit een goede organisatie werd een aantal keer de aanval gezocht. Na 24 minuten werd het 0-1 toen Tim Dominicus goed bij een afgeslagen bal zat. Deze score werd voor rust nog verdubbeld door Joost Blom die de bal handig over de doelman van Madese Boys tikte. Madese Boys had voor de rust 1 grote kans maar deze werd door Nando knap gestopt. Ruststand: 0-2.

Na de thee startte Sarto goed en liet Made niet in de wedstrijd komen. In de 53e minuut besliste Tim Dominicus eigenlijk de wedstrijd door een foute terugspeelbal van Made genadeloos af te straffen: 0-3.
Daarna werd het spel slordiger. Madese Boys scoorde 8 minuten voor tijd nog de 1-3 uit een strafschop maar verder kwamen ze niet. Eindstand: 1-3.

Weer een overwinning dus, waardoor Sarto winterkampioen is in de tweede klasse E.
Een resultaat waar we trots op mogen zijn.

Vanuit de Sarto selectie wensen we iedereen, en zeker onze supporters, fijne feestdagen toe.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

13

apr

Korting seizoenkaarten Willem II 2018/2019

Nog 4 speelronden te gaan en dan eindigt voor Willem II het eredivisieseizoen 2017/2018. Helemaal veilig zijn de Tricolores nog niet maar we hopen en rekenen op een positieve afloop voor het elftal van Reinier Robbemond. Wil je er als toeschouwer in het komend seizoen (weer) bij zijn, dan biedt Sarto aan haar leden de mogelijkheid om seizoenkaarten met korting aan te schaffen. Een service die wel al ruim 15 met plezier aanbieden.   Heb je afgelopen seizoen via Sarto een seizoenkaart aangeschaft, dan heb je onlangs bericht gehad over de mogelijkheden een kaart voor het nieuwe seizoen aan te schaffen. Wil je via Sarto van de korting van 15% (let op, niet op alle plaatsen, zie verderop) blijven genieten, dan dien je, via e-mail of brief, je gegevens (naam, voorletters, volledig adres, geboortedatum, telefoonnummer, relatienummer Willem II  en het vak van je keuze) zo snel mogelijk doch uiterlijk op 9 mei 2018 door te geven aan Frans van Gerwen (fransvangerwen@ziggo.nl), Gotenpark 125, 5037 SM  Tilburg. Houd je stipt aan de deadline. Maak geen geld over naar Willem II. Je ontvangt nader bericht wanneer je moet betalen. Ook ouders, broers en/of zussen van Sarto-leden die een seizoenkaart willen kopen kunnen van de regeling gebruik maken.   Let op: niet op alle seizoenkaarten krijg je korting! De korting geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar, ouderen vanaf 65 jaar en voor jongeren tot en met 16 jaar op vak J.   Aan de eerste vijftig personen die hun seizoenkaart verlengen geeft Willem II een gratis kaartje voor de wedstrijd Willem II - Vitesse (6 mei aanstaande, verlenging van seizoenkaarten voor vak ABC zijn van deze actie uitgesloten).   Ben je lid van Sarto en heb je voor 2017/2018 wel een seizoenkaart gehad maar deze niet via Sarto aangeschaft, of heb je nog geen seizoenkaart? Ook dan kun je voor het nieuwe seizoen gebruik maken van de kortingsregeling. Lever je gegevens, zoals hierboven omschreven, op tijd bij Frans van Gerwen in.   Sarto rekent voor deze service ter dekking van porto- en papierkosten € 2,00 per seizoenkaart. Frans van Gerwen, coördinator binnen Sarto voor deze service, is voor vragen te bereiken via telefoonnummer 013-4685274 of via het e-mailadres fransvangerwen@ziggo.nl.   De normale prijzen (zonder korting van 15%) voor een seizoenkaart vind je door fransvangerwen@ziggo.nl te klikken. Je komt dan op de website van Willem II.