Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

03

juni

Sarto JO13-1 kampioen in Hoofdklasse-H

Voor het eerst in de clubhistorie promoveert de JO13-1 naar de derde divisie. Met een verschil van vijf punten behaalde de JO13-1 op de één na laatste competitiedag het kampioenschap via een 6-0 overwinning tegen Jong Brabant JO13-1. Concurrent Best Vooruit verloor in de derby van Best met 0-2 van Wilhelmina Boys. 

Zes wedstrijden voor het einde van de competitie stond de JO13-1 nog zes punten achter en had het een negatief doelsaldoverschil van 12 doelpunten. Door een geweldige inhaalrace met wedstrijden zoals Best Vooruit (1-6 winst), Reusel Sport (9-0 winst) en SVSSS (8-0 winst) trok Sarto JO13-1 aan het langste eind.
We zijn ontzettend blij en ongelofelijk trots dat we het eerste elftal zijn dat het gelukt is om kampioen te worden in de Hoofdklasse. Nu spelen alle eerste teams op landelijk niveau, wat de uiteindelijke doelstelling van Sarto was.”, aldus trainer Max Toemen.

Sarto JO13-1 behaalde 53 punten, maakte de meeste doelpunten en werd de op een na minst gepasseerde verdediging van de competitie.

Zie hier het trotse team inclusief begeleiding!

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

23

juni

Openingstoernooien nieuwe seizoen

Traditioneel starten we het nieuwe voetbalseizoen voor de pupillen O8 & O9 en de pupillen O10 & O11 met een mix-toernooi op de vrijdag. Wij gaan er van uit dat alle de pupillen in deze leeftijdsgroepen aan het eigen openingstoernooi deelnemen. In verband met de teamindelingen willen we echter graag tijdig op de hoogte zijn van eventuele afwezigen. Mocht uw kind of (indien u leider bent) uzelf op de betreffende dag verhinderd zijn dan graag afmelden vóór 26 augustus, bij voorkeur via email bij de betreffende leeftijdscoördinator (Paul Hagens Ton Jager). Aanmelden voor dit openingstoernooi hoeft dus niet maar afmelden wel!!   Het toernooi is een prima gelegenheid voor nieuwe spelers en ouders om kennis te maken met Sarto. De spelers worden bij deze toernooien niet bij het eigen team ingedeeld. Elk team bestaat dus uit een mix van spelers uit verschillende teams. De teams worden begeleid door een combinatie van ervaren en nieuwe leiders.   De openingstoernooien vinden plaats: Voor de pupillen O8 & O9 op vrijdag 31 augustus van 18.00 – 20.00 uur; Voor de pupillen O10 & O11 op vrijdag 7 september 2017 van 18.00 – 20.00 uur.  De pupillen en de leiders worden om 17.30 uur verwacht aanwezig te zijn op het Sarto complex. Ouders, broertjes, zusjes en overige familieleden zijn uiteraard van harte welkom om de pupillen aan te komen moedigen.   O10 & O11  Ton Jager           t.jager@home.nl O8 & O9      Paul Hagens      t.jager@home.nl        

06

juni

G-toernooi 2 juni: pure reclame voor het G-voetbal!

Afgelopen zaterdag 2 juni hebben ruim 400 G-voetballers van 29 teams uit regio Zuid 1 kunnen genieten van een gezellig toernooi ter afsluiting van het seizoen. Hoewel de zon het een beetje liet afweten, hing er de hele dag een prima sfeer op het Sarto-complex. Zeker na de centrale warming-up onder leiding van Yvonne van Roessel en met de opzwepende muziek van percussieband Divertimento kon het niet meer stuk. Wat volgde, was pure reclame voor het G-voetbal… Ruim 400 spelers die met elkaar de voetbalstrijd aangingen, lieten zien hoe mooi en leuk G-voetbal kan zijn en het spelletje speelden zoals het gespeeld moet worden: met volle inzet, maar sportief en met warming-upen de arbitrage! Hierdoor én dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers is het een fantastisch en vlekkeloos verlopen toernooi geworden.   We danken hierbij de sponsors die bereid zijn geweest het toernooi materiaal of financieel te ondersteunen. Heel fijn dat jullie het G-voetbal net zoals Sarto een warm hart toedragen: Albert Heijn Westermarkt; Bakkerij Kriellaars; Bemu Plus; Brabant Sport- en Spelverhuur; Dirk Kuyt Foundation; Flex Car Rent; Fonds Gehandicaptensport; Gemeente Tilburg; Graveerbedrijf Huijsmans; HealthCity Zuid; Horeca Groothandel Tilburg; Jumbo Tilburg Amer; KNVB; MM Printing; Positief Voetbalklimaat Tilburg; René Timmermans Groente & Fruit; Slagerij Vermeer; Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant; Versteden Papier-Horeca; Vorselaars. Vruchtensappen en Frisdranken b.v.; Wilkin Sports

04

juni

Vrijwilligers, bedankT!

Sarto is een grote vereniging die niet kan bestaan zonder de inzet van zijn vrijwilligers. Daar is Sarto heel blij mee en heel trots op. Ook de gemeente Tilburg is heel trots op alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de stad en haar bewoners. Ieder jaar bedankt de gemeente Tilburg deze vrijwilligers, in samenwerking met ContourdeTwern en diverse maatschappelijk betrokken partners.   In 2016 is de gemeente gestart met een nieuwe opzet hiervoor. Vrijwilligers konden zelf, via een unieke code, een bedankje uitkiezen op de website www.vrijwilligersbedankt.nl. Het was een groot succes. Ook dit jaar kunnen vrijwilligers via deze opzet zelf kiezen hoe zij bedankt willen worden: in de vorm van een gadget, een uitje, een sportwedstrijd, een workshop of iets anders. Het complete aanbod aan bedankjes is vanaf 3 september 2018 tot en met 31 oktober 2018 zichtbaar en bestelbaar op de website www.vrijwilligersbedankt.nl.   Alle Sarto-vrijwilligers komen ook voor dit bedankje in aanmerking. Om een unieke code voor deze website te ontvangen stuur je een mail naar onze secretaris, Edwin van Gorp via www.vrijwilligersbedankt.nl. Vermeld in deze mail je naam en het mailadres waarop je de unieke code wilt ontvangen.   Let op, door het toezenden van je naam en mailadres ga je er mee akkoord dat Sarto deze gegevens voor dit doel doorgeeft aan de Gemeente Tilburg en ContourdeTwern. Sarto’s volledige privacy beleid is terug te lezen in onze Privacy Policy. Deze is op te vragen bij Edwin van Gorp (zie hierboven voor zijn mailadres) en wordt binnenkort aangeboden op onze website.