Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

31

mei

Vacature trainer Sarto JO15-2

Voor het seizoen 2018/2019 zijn we op zoek naar een trainer voor het tweede selectieteam van de JO15-jeugd.

Voor dit team zoeken we een enthousiaste trainer/coach die met passie en op een deskundige wijze de spelers uit dit team kan helpen de stap naar het eerste selectieteam te maken. Je werkt hierbij nauw samen met de hoofdtrainer van de JO15-leeftijdscategorie. De JO15-selectie traint twee keer per week als één groep waarbij jij de hoofdtrainer assisteert. Op zaterdag begeleid en coach je het tweede selectieteam, de JO15-2. Je hoofddoelstelling is het ontwikkelen van onze talenten.

Je hebt de KNVB pupillen- of juniorencursus gevolgd of bent in het bezit van het TC3-jeugddiploma. Heb je nog geen diploma maar wil je wel een cursus volgen? Meld je dan ook aan!
Naast goede communicatieve en sociale vaardigheden heb je het talent om met jongens uit deze leeftijdscategorie om te gaan. Je wordt begeleid door de hoofdtrainer van de JO15-leeftijdscategorie en de technisch coördinator bovenbouw.

Graag je interesse voor vóór 15 juni 2018 kenbaar maken aan de technische commissie via TC@rksvsarto.nl.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

23

juni

Openingstoernooien nieuwe seizoen

Traditioneel starten we het nieuwe voetbalseizoen voor de pupillen O8 & O9 en de pupillen O10 & O11 met een mix-toernooi op de vrijdag. Wij gaan er van uit dat alle de pupillen in deze leeftijdsgroepen aan het eigen openingstoernooi deelnemen. In verband met de teamindelingen willen we echter graag tijdig op de hoogte zijn van eventuele afwezigen. Mocht uw kind of (indien u leider bent) uzelf op de betreffende dag verhinderd zijn dan graag afmelden vóór 26 augustus, bij voorkeur via email bij de betreffende leeftijdscoördinator (Paul Hagens Ton Jager). Aanmelden voor dit openingstoernooi hoeft dus niet maar afmelden wel!!   Het toernooi is een prima gelegenheid voor nieuwe spelers en ouders om kennis te maken met Sarto. De spelers worden bij deze toernooien niet bij het eigen team ingedeeld. Elk team bestaat dus uit een mix van spelers uit verschillende teams. De teams worden begeleid door een combinatie van ervaren en nieuwe leiders.   De openingstoernooien vinden plaats: Voor de pupillen O8 & O9 op vrijdag 31 augustus van 18.00 – 20.00 uur; Voor de pupillen O10 & O11 op vrijdag 7 september 2017 van 18.00 – 20.00 uur.  De pupillen en de leiders worden om 17.30 uur verwacht aanwezig te zijn op het Sarto complex. Ouders, broertjes, zusjes en overige familieleden zijn uiteraard van harte welkom om de pupillen aan te komen moedigen.   O10 & O11  Ton Jager           t.jager@home.nl O8 & O9      Paul Hagens      t.jager@home.nl        

06

juni

G-toernooi 2 juni: pure reclame voor het G-voetbal!

Afgelopen zaterdag 2 juni hebben ruim 400 G-voetballers van 29 teams uit regio Zuid 1 kunnen genieten van een gezellig toernooi ter afsluiting van het seizoen. Hoewel de zon het een beetje liet afweten, hing er de hele dag een prima sfeer op het Sarto-complex. Zeker na de centrale warming-up onder leiding van Yvonne van Roessel en met de opzwepende muziek van percussieband Divertimento kon het niet meer stuk. Wat volgde, was pure reclame voor het G-voetbal… Ruim 400 spelers die met elkaar de voetbalstrijd aangingen, lieten zien hoe mooi en leuk G-voetbal kan zijn en het spelletje speelden zoals het gespeeld moet worden: met volle inzet, maar sportief en met warming-upen de arbitrage! Hierdoor én dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers is het een fantastisch en vlekkeloos verlopen toernooi geworden.   We danken hierbij de sponsors die bereid zijn geweest het toernooi materiaal of financieel te ondersteunen. Heel fijn dat jullie het G-voetbal net zoals Sarto een warm hart toedragen: Albert Heijn Westermarkt; Bakkerij Kriellaars; Bemu Plus; Brabant Sport- en Spelverhuur; Dirk Kuyt Foundation; Flex Car Rent; Fonds Gehandicaptensport; Gemeente Tilburg; Graveerbedrijf Huijsmans; HealthCity Zuid; Horeca Groothandel Tilburg; Jumbo Tilburg Amer; KNVB; MM Printing; Positief Voetbalklimaat Tilburg; René Timmermans Groente & Fruit; Slagerij Vermeer; Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant; Versteden Papier-Horeca; Vorselaars. Vruchtensappen en Frisdranken b.v.; Wilkin Sports

04

juni

Vrijwilligers, bedankT!

Sarto is een grote vereniging die niet kan bestaan zonder de inzet van zijn vrijwilligers. Daar is Sarto heel blij mee en heel trots op. Ook de gemeente Tilburg is heel trots op alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de stad en haar bewoners. Ieder jaar bedankt de gemeente Tilburg deze vrijwilligers, in samenwerking met ContourdeTwern en diverse maatschappelijk betrokken partners.   In 2016 is de gemeente gestart met een nieuwe opzet hiervoor. Vrijwilligers konden zelf, via een unieke code, een bedankje uitkiezen op de website www.vrijwilligersbedankt.nl. Het was een groot succes. Ook dit jaar kunnen vrijwilligers via deze opzet zelf kiezen hoe zij bedankt willen worden: in de vorm van een gadget, een uitje, een sportwedstrijd, een workshop of iets anders. Het complete aanbod aan bedankjes is vanaf 3 september 2018 tot en met 31 oktober 2018 zichtbaar en bestelbaar op de website www.vrijwilligersbedankt.nl.   Alle Sarto-vrijwilligers komen ook voor dit bedankje in aanmerking. Om een unieke code voor deze website te ontvangen stuur je een mail naar onze secretaris, Edwin van Gorp via www.vrijwilligersbedankt.nl. Vermeld in deze mail je naam en het mailadres waarop je de unieke code wilt ontvangen.   Let op, door het toezenden van je naam en mailadres ga je er mee akkoord dat Sarto deze gegevens voor dit doel doorgeeft aan de Gemeente Tilburg en ContourdeTwern. Sarto’s volledige privacy beleid is terug te lezen in onze Privacy Policy. Deze is op te vragen bij Edwin van Gorp (zie hierboven voor zijn mailadres) en wordt binnenkort aangeboden op onze website.