juli

Vacature trainer voor Sarto JO19-2

Voor het seizoen 2018/2019 zijn we op zoek naar een trainer voor het selectieteam JO19-2.

Voor dit team zoeken we een enthousiaste trainer/coach die met passie en op een deskundige wijze de spelers uit dit team kan helpen de stap naar het eerste selectieteam te maken. Je werkt nauw samen met de hoofdtrainer van je leeftijdscategorie (JO19). De selectie van je leeftijdscategorie traint twee keer per week als één groep waarbij jij de hoofdtrainer assisteert. Op zaterdag begeleid en coach je het tweede selectieteam. Je hoofddoelstelling is het ontwikkelen van onze talenten.

Naast goede communicatieve en sociale vaardigheden heb je het talent om met jongens uit deze leeftijdscategorie om te gaan. Je wordt begeleid door de hoofdtrainer van de JO19-2 en door de technisch coördinator bovenbouw.

Graag je interesse kenbaar maken aan de technische commissie via TC@rksvsarto.nl.

juli

Verdien een compleet tenue voor je team

Sarto verwelkomt komend seizoen Isah Business Software als nieuwe hoofdsponsor. De naam van Isah zal niet alleen op de shirts van ons eerste elftal prijken, Isah wil ook graag in iedere leeftijdscategorie één niet-selectieteam sponsoren en voorzien van een compleet tenue, inclusief trainingspak en tas. Teams kunnen deze sponsoring verdienen door zich in te zetten voor Sarto.   Wat is het idee? Aan teams die graag hun voetbaluitrusting door Isah gesponsord willen hebben wordt de vraag gesteld hoe het team (spelers, ouders, leiders én andere belangstellenden samen) zich in wil zetten voor Sarto. Die inzet kan bijvoorbeeld bestaan uit het schoon houden en/of verbeteren van onze accommodatie (bijvoorbeeld papier prikken, vegen, schilderen, etc.), het leveren van scheidsrechters voor (jeugd)wedstrijden bij Sarto, het draaien van bar- en keukendiensten, of het ondersteunen van onze vrijwilligersorganisatie (kleedkamer- of parkeerbeheer op wedstrijddagen bijvoorbeeld) maar het kan ook iets heel anders zijn. Ben als team creatief, waar kan Sarto nog hulp gebruiken die jullie kunnen en willen leveren, dat is de vraag.   Insturen Heb je als team bedacht hoe je je voor Sarto wilt inzetten, stuur dit idee dan uiterlijk op 31 augustus aanstaande in naar je leeftijdscoördinator. Per leeftijdscategorie wordt het meest originele en nuttige voorstel gekozen en het bijbehorende team verdient hiermee de sponsoring door Isah Business Software. Het spreekt voor zich dat we de winnende teams aan hun ideeën houden!   Maak je als team nuttig voor Sarto en verdien daarmee een complete teamuitrusting!