Declaratie jeugdtrainers nu al in te dienen

Omdat er dit seizoen niet meer getraind kan worden mogen de jeugdtrainers hun declaratie voor het geven van trainingen nu al indienen.

Bij Sarto zijn veel enthousiaste vrijwilligers actief, een flink aantal daarvan verzorgt trainingen voor jeugdteams. Deze jeugdtrainers mogen een declaratie indienen voor het geven van die trainingen. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:
- de vergoeding voor het trainen van de jeugdteams tot en met JO11 bedraagt € 5,00 per training;
- de vergoeding voor het trainen van de jeugdteams vanaf JO12 bedraagt € 7,00 per training;
- er kan maximaal één training per week per jeugdteam gedeclareerd worden. Het verzorgen van de facultatieve tweede trainingen wordt door Sarto niet vergoed;
- bij meerdere trainers per team dient de vergoeding onderling verdeeld worden;
- de vergoeding wordt uitbetaald nadat het ingevulde declaratieformulier is ingestuurd naar en gecontroleerd door de penningmeester;
- er zijn twee declaratiemomenten per seizoen: in de winterstop en aan het einde van het seizoen.

Het declaratieformulier jeugdtrainers is te vinden op de deze site onder het kopje Jeugd, en dan Overige informatie jeugd, of via deze link.

Ook overige senioren hervatten training

Aankomende zondag, 24 mei, gaan ook de overige seniorenteams weer op het trainingsveld aan de slag.   Let op, vanwege de logistieke mogelijkheden en onmogelijkheden en de beschikbaarheid van de benodigde vrijwilligers zullen deze trainingen op zondag plaats gaan vinden. Er is een aangepast trainingsschema van toepassing, dat is hier te bekijken:. - Aangepast trainingsschema overige senioren (versie 30-05-2020; 19:00 uur)   Het is wel belangrijk dat alle betrokkenen (trainers, spelers en overige vrijwilligers) de specifieke aanvullende richtlijnen rondom deze trainingen kennen en begrijpen. Daarom zijn er verschillende informatiedocumenten opgesteld, die via de links hieronder te bekijken zijn: - Aangepast trainingsschema overige senioren (versie 30-05-2020; 19:00 uur) - Aangepast trainingsschema overige senioren (versie 30-05-2020; 19:00 uur) - Aangepast trainingsschema overige senioren (versie 30-05-2020; 19:00 uur) - Aangepast trainingsschema overige senioren (versie 30-05-2020; 19:00 uur)   Voor alle duidelijkheid: als we willen dat dit een succes wordt, dan moet iedereen zich houden aan de regels en afspraken. Dat betekent dat onze vrijwilligers, trainers en leden alle instructies opvolgen, zich houden aan de toegewezen trainingstijd (dus niet proberen aan te sluiten bij een ander team) en op tijd komen (te laat, is niet meer naar binnen). We rekenen op jullie allemaal, laat blijken waarom wij zo’n mooie vereniging zijn!   Tot slot wil het bestuur iedereen bedanken die zich in de afgelopen periode heeft ingezet om, in relatief korte tijd, dit alles mogelijk te maken.

Trainingen 13 tot en met 18 jaar van start!

Vorige week zijn de trainingen voor de leeftijdsgroep tot en met 12 jaar weer begonnen bij Sarto. Dit ging gepaard met een grote logistieke operatie, er zijn immers nog steeds allerlei aanvullende richtlijnen van kracht. Spelers, ouders, trainers en andere vrijwilligers hebben er samen voor gezorgd dat deze trainingsdagen een succes zijn geworden. Deze trainingen worden dan ook voortgezet!   We willen nu ook van start gaan met trainingen voor de leeftijdsgroep van 13 tot en met 18 jaar.  Er heeft al een eerste inventarisatie plaatsgevonden onder de teams in deze leeftijdscategorie en er is meer dan voldoende animo onder de trainers om te kunnen gaan starten. Ben je trainer van een team in deze leeftijdscategorie en wil je ook weer met een team gaan trainen, meld je dan aan bij Richard de Beer of Richard de Beer.   Let op, vanwege de logistieke mogelijkheden en onmogelijkheden en de beschikbaarheid van de benodigde vrijwilligers zullen deze trainingen op zaterdag plaats gaan vinden, te beginnen op zaterdag 16 mei aanstaande. Er is een aangepast trainingsschema van toepassing, dat is hier te bekijken:. - Richard de Beer   Het is wel belangrijk dat alle betrokkenen (trainers, spelers en ouders) de specifieke aanvullende richtlijnen rondom deze trainingen kennen en begrijpen. Daarom zijn er verschillende informatiedocumenten opgesteld, die via de links hieronder te bekijken zijn: - Richard de Beer - Richard de Beer - Richard de Beer - Richard de Beer - Richard de Beer   Voor alle duidelijkheid: als we willen dat dit een succes wordt, dan moet iedereen zich houden aan de regels en afspraken. Dat betekent dat onze vrijwilligers, leden en ouders/verzorgers alle instructies opvolgen, zich houden aan de toegewezen trainingstijd (dus niet proberen aan te sluiten bij een ander team) en op tijd komen (te laat, is niet meer naar binnen). We rekenen op jullie allemaal, laat blijken waarom wij zo’n mooie vereniging zijn!   Tot slot wil het bestuur iedereen bedanken die zich in de afgelopen periode heeft ingezet om, in relatief korte tijd, dit alles mogelijk te maken.