aug

Start keeperstraining

Vanaf maandag 28 augustus wordt weer gestart met de keeperstraining.
Zeven keeperstrainers staan weer klaar om met veel enthousiasme en kundigheid de trainingen te verzorgen.
Keepers die vorig jaar training hebben gevolgd, hebben hierover inmiddels een mail ontvangen.

Heb je echter geen mail ontvangen of wil je voor het eerst keeperstraining gaan volgen stuur dan een mail aan Ruud van Iersel, hij coördineert de trainingen.

Klik hier voor het schema.

Het schema of de indeling kan in de loop van het seizoen nog veranderen.

Sarto 1 en Sarto 2 allebei koploper!!!!!

Afgelopen zondag begon Sarto 2 als koploper aan de wedstrijd tegen RKSV Heeze 2. Sarto 2, dat op verschillende posities gewijzigd was t.o.v. de wedstrijd tegen Geldrop 2, begon redelijk sterk en had de controle over de wedstrijd, maar dit leidde niet tot echte kansen. Heeze, een ervaren team met 4 ex 1e elftal spelers, koos ervoor om vanuit de verdedigende stellingen hun ervaren spits door de lucht aan te spelen. Dit was wennen voor Sarto, want met deze tactiek had het 11-tal nog niet eerder te maken gehad. Dus sowieso weer een ervaring rijker die we meenemen naar de volgende wedstrijden. Heeze wist echter met deze tactiek  nog voor rust te scoren en met 0-1 de rust in te gaan. In de rust werden er bij Sarto tactische aanpassingen doorgevoerd met de bedoeling opnieuw controle over de wedstrijd te krijgen. Na de rust kwam Sarto vol goede moed naar buiten, vastberaden om de wedstrijd om te draaien. Voetballend was Sarto zeker niet de mindere en werd er  uit een corner gescoord, maar helaas werd het doelpunt afgekeurd. Daarna kreeg Heeze nog een paar goede kansen, maar Thomas keepte een klasse wedstrijd en was niet meer te passeren. Uiteindelijk werd Sarto beloond voor hun inzet en doorzettingsvermogen door een wereldgoal van Daniel Boogers die de 1-1 in de rechterbovenhoek schoot. Daarna werd nog geprobeerd de overwinning binnen te slepen, maar moest Sarto uiteindelijk tevreden zijn met het punt dat werd behaald. Nog steeds ongeslagen, in weer een andere samenstelling is iets waar we enorm trots op mogen zijn! Aansluitend door naar Sarto 1 tegen Desk 1 op het hoofdveld. Sarto 1 kende het plan van aanpak van tevoren en voerde dat redelijk tot goed uit. Op belangrijke en vooraf afgesproken plekken werd de bal veroverd, echter miste het team vervolgens wat explosiviteit en finesse. Na een paar kleine kansen kabbelde de wedstrijd rustig voort en werd DESK alleen gevaarlijk uit standaard situaties. Dit resulteerde dat de rust met 0-0 werd bereikt. Na de rust was van het  voortkabbelen snel weinig meer over. Nog maar net begonnen kreeg Sarto na 315 minuten vanaf de start van de competitie, de eerste tegengoal van de competitie:  0-1. Sarto rechtte direct de rug  en vrij aanvallen leverde na een prima voorzet de 1-1 op door Tim. Het eerste kwartier na rust lukte het DESK de bal een aantal keren achter de verdediging van Sarto te leggen en daarmee gevaarlijk te zijn. Dit leidde tenslotte tot de 1-2.  Echter opnieuw werd het 2 minuten later weer 2-2 na een slimme kopbal van Jules.  Vervolgens nam Sarto het initiatief over en wist met 2 goed uitgespeelde aanvallen de 3-2 en uiteindelijk de 4-2 (2x Tim Dominicus) op het scorebord te krijgen.  Dit werd uitbundig gevierd voor- en samen met de supporters op het volle terras van het paviljoen.  Sarto 1 was weer 3 punten rijker. Komende zondag 2 lastige uitwedstrijden voor zowel  Sarto 1 en Sarto 2. Sarto 1 speelt uit bij WSC in Waalwijk, aftrap 14.30u. Tegen de nummer 3 van de ranglijst gaan we proberen onze positie op de ranglijst te behouden! Ondanks dat het nog vroeg in het seizoen is mogen we al spreken van een topper. Sarto 2 speelt uit bij RKVVO in Veldhoven, aftrap 12.00u. Ook hier een topper, want ook hier spelen we tegen de nummer 3 van de ranglijst We gaan er weer met zijn allen voor knokken om het maximale er uit te halen!