Sarto nieuwtjes
en weetjes

Nieuws

15

okt

Vrijwilligers bedankT 2019!

Net als in voorgaande jaren bedankt de gemeente ook dit jaar weer alle vrijwilligers die zich inzetten voor verenigingen en organisaties in Tilburg. Tilburg is trots op alle andere vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de stad en haar bewoners.

Sinds drie jaar kunnen vrijwilligers zelf, via een unieke code, een bedankje voor hun inzet uitkiezen via de website www.vrijwilligersbedankt.nl. Ook dit jaar kunnen vrijwilligers weer zelf kiezen hoe ze bedankt willen worden: in de vorm van een gadget, een uitje, een sportwedstrijd, een workshop of iets anders. Het complete aanbod aan bedankjes is van 5 november tot en met 16 december 2019 zichtbaar en bestelbaar op de website www.vrijwilligersbedankt.nl.

Maak jij je op de één of andere manier verdienstelijk als vrijwilliger voor Sarto, dan bedankt de gemeente ook jou! Je kunt je per mail aanmelden om je unieke bestelcode voor de bestelwebsite te ontvangen bij onze secretaris Edwin van Gorp.

Lees hier alle details over de werkwijze van deze actie.

Let op, door je aan te melden ga je er mee akkoord dat Sarto ten behoeve van dit bedanktraject je mailadres verstrekt aan de gemeente Tilburg. De gemeente zal je mailadres enkel gebruiken ten behoeve van deze actie.

Deel dit nieuwsbericht

Volg RKSV Sarto op social media

Overig nieuws

26

juli

Eerste Sarto Kick off Saturday op zaterdag 22 augustus

We trappen de start van het nieuwe seizoen af met de eerste                    Sarto Kick-off Saturday voor alle JO8 t/m JO12 teams   Traditioneel starten we het nieuwe voetbalseizoen voor de pupillen O8 & O9 en de pupillen O10 & O11 met een mix-toernooi op de vrijdag maar tijden veranderen en zo wij ook!   Daarom dit jaar voor het eerst: de Sarto KICK-OFF Saturday 22 augustus   Het weekend van 22 en 23 augustus staat geheel in het teken van onze pupillen JO8 t/m JO12. Op zaterdag 22 augustus beginnen we om 08.45 uur uur met een onderling oefentoernooi. Pupillen spelen in hun eigen team tegen de andere teams uit hun leeftijdscategorie. Een goed moment om je oude vrienden/teamgenoten weer te zien na deze lange corona stop en nieuwe teamgenoten te leren kennen. Voor alle ouders die nieuw zijn bij de club of daar interesse in hebben verzorgen wij tussen 9.15 en 11.30 rondleidingen en uitleg over onze club, de velden, kleedkamers en het clubhuis.   Mocht uw kind of (indien u leider bent) uzelf op de betreffende dag verhinderd zijn dan graag afmelden bij de teamleider. Indien er binnen een team zoveel afmeldingen zijn dat het team niet kan deelnemen aan het oefentoernooi, dan graag het hele team afmelden voor 15 augustus, via email bij de betreffende onderstaand leeftijdscoördinator.   Aanmelden voor 22 augustus hoeft dus niet maar afmelden wel!!   Ouders, broertjes, zusjes en overige familieleden zijn uiteraard van harte welkom om de pupillen aan te komen moedigen echter neem allemaal 1,5 meter afstand van elkaar dus ook langs de lijn. O11 & O12 pupillen     Bart Verhagen           bart.verhagen@rksvsarto.nl O9 & O10 pupillen       Mike Kriellaars         bart.verhagen@rksvsarto.nl O8 en nieuwe leden      Paul Hagens              bart.verhagen@rksvsarto.nl