Overige informatie
jeugd RKSV Sarto

Overige informatie jeugd

Teamindelingen seizoen 2020-2021

Door op onderstaande links te klikken, wordt er een pdf gedownload naar je computer.
Hierin kun je de teamindelingen lezen van het nieuwe seizoen 2020/2021:


Mocht je vragen hebben, stel ze aan de betreffende leeftijdcoördinator. De contactgegevens staan op de pdf.

De komende dagen kunnen er aanpassingen gemaakt worden, dus kijk regelmatig of er wijzigingen zijn. Dan zie je dat aan de datum.

Het selectieproces, hoe werkt dat?

Het seizoen loopt langzaamaan op zijn einde, en dus zijn we bij Sarto alweer aan het vooruitkijken naar komend seizoen. Een belangrijk proces hierin in is het samenstellen van selectieteams voor de jeugd. Een proces waarin we heel zorgvuldig te werk gaan en waarbij we vele mensen betrekken.


Omdat ons regelmatig hele zinvolle vragen over dit proces bereiken, hebben we het proces dat we doorlopen om de selectieteams samen te stellen op papier gezet. U kunt het document hier downloaden.


We hopen dat het document meer duidelijkheid biedt maar mocht u toch nog vragen hebben, neem dan contact op met de Technisch Jeugdcoördinatoren (via de mailadressen die u onderaan het document terugvindt).

Trainingsschema 2020-2021

Aan het trainingsschema voor 2020-2021 is hard gewerkt. Versie 1.2 (07-09) is nu live (inclusief de woensdagmiddag-trainingen) en te vinden door hier te klikken.

Wil je met je team een 2e training organiseren, dan zal die altijd op vrijdagavond plaatsvinden en je dient zelf voor een trainer te zorgen. Zonder trainer mag er niet op de velden getraind worden!

De trainers van de diverse trainingen kun je in dit overzicht vinden.

Keeperstraining 2020-2021

Hierbij het keeperstrainingschema voor 2020-2021. Versie 1 is nu live en te vinden door hier te klikken.

Speeldagenkalender Zuid I seizoen 2020-2021

De KNVB heeft de speeldagenkalender 2020-2021 voor de jeugd en senioren vastgesteld. Alle speeldagen voor het hele seizoen staan vast. Klik op onderstaande link naar de speeldagenkalender van Zuid I voor het komende seizoen.

Speeldagenkalender Zuid I

Jeugdbeleidsplan

Het jeugdbestuur van Sarto heeft het jeugdbeleidsplan – waarin het beleid rond de jeugdafdeling van Sarto en de afspraken en regels rond trainingen, wedstrijd etcetera zijn vastgelegd – onlangs geactualiseerd. Het geactualiseerde jeugdbeleidsplan is onlangs goedgekeurd door het hoofdbestuur. Geïnteresseerden kunnen het jeugdbeleidsplan inzien door hier te klikken.

Opleidingsplan

Eind 2015 is het Sarto voetbalopleidingsplan "opleiden vanuit spelvreugde en plezier" door de technisch jeugdcoördinator, John Lankheet opgesteld en goedgekeurd in het bestuur van Sarto. Dit opleidingsplan is een afgeleide van het Sarto jeugdbeleidsplan 2013-2017. Het jeugdbeleidsplan geeft hoofdzakelijk het algemeen proces en structuur aan van de jeugdopleiding en dit voetbalopleidingsplan is meer gericht op het ontwikkelproces van het opleiden van onze jeugdspelers. Klik hier voor het voetbalopleidingsplan.